Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde koupit vstupenky noc s Noc s legendou-Arnold Schwarzenegger

Od: libor
Dají se už s předstihem koupit vstupenky s galavečeří v Žofínském paláci jako balíček a jaké jsou ceny popř.zvýhodněné rodinné vstupné 2 dospělé se dvěma dětmi 4 a 6let,když bychom chtěli být někde blízko Arnolda a udělat si s ním selfie fotku?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

0rion
hodnocení

2x

Lístky již lze koupit, stačí použít google: goout.net/...

0rion

Nojo, ale koukám, že už asi vstupenky neseženete, ukazuje mi to, že je skoro vše vyprodáno.

hodnocení

0x

myslíte toto? Užijte si to...

goout.net/...

libor
hodnocení

Děkuji moc,přesně to je ono.

hodnocení

0x
Sice mimo téma, ale osobně nechápu tuhle posedlost celebritami. Myslím, že takovou částku za setkání může dát pouze člověk, který neví, co s penězi. Anebo je finančně negramotný. A to Arnolda jako herce celkem uznávám.

Nejsme všichni stejní...

proto je o setkání velký zájem.

0rion

Částečně souhlasím, ale Schwarzenegger je opravdu legenda, jako kluk jsem hltal plakáty s jeho osvaleným tělem, později chodil na jeho filmy. Dotáhl to daleko i v politice. Setkání je opravdu na "poslední chvíli", už mu je 78 let.

Máte pravdu, nejsme všichni stejní. Každý z nás má rád něco jiného. A každý má jiné možnosti /hlavně finanční/. Ráda bych se zúčastnila, když si ale pomyslím, že bych za vstupenku dala víc než jeden a půl svého měsíčního důchodu, nevím, jak bych potom vyžila. Je to opravdu jen pro někoho. Ale těm vyvoleným to přeji, ať se jim setkání líbí a jsou spokojeni. Já bych to asi nedala, i kdybych ty peníze měla. Mládí jsem prožila za tvrdé pěsti komunismu a tak spíš myslím na zadní kolečka a nejsem zvyklá rozhazovat. Pořád si říkám: Co když...Naučila jsem se rozlišovat, co je pro život nezbytné a co už je rozmařilé. Přesto přeji všem pěkný zážitek. Jaga.

Napište pak, jaké to bylo, i to potěší nás ostatní.

Tak jako můžete si koupit lístek na stání, ten je celkem levný;) Ale ty lepší lístky - to je pro normálního smrtelníka darda. Raději si pustím Arnolda v TV nebo si přečtu jeho životopis a místo toho vezmu děti za cca 1500 Kč celkem na running sushi. Zážitek nesrovnatelně lepší. Ale každý jsme nějaký, no.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]