Nejste přihlášen/a.
2x
Částečně souhlasím, ale Schwarzenegger je opravdu legenda, jako kluk jsem hltal plakáty s jeho osvaleným tělem, později chodil na jeho filmy. Dotáhl to daleko i v politice. Setkání je opravdu na "poslední chvíli", už mu je 78 let.
Máte pravdu, nejsme všichni stejní. Každý z nás má rád něco jiného. A každý má jiné možnosti /hlavně finanční/. Ráda bych se zúčastnila, když si ale pomyslím, že bych za vstupenku dala víc než jeden a půl svého měsíčního důchodu, nevím, jak bych potom vyžila. Je to opravdu jen pro někoho. Ale těm vyvoleným to přeji, ať se jim setkání líbí a jsou spokojeni. Já bych to asi nedala, i kdybych ty peníze měla. Mládí jsem prožila za tvrdé pěsti komunismu a tak spíš myslím na zadní kolečka a nejsem zvyklá rozhazovat. Pořád si říkám: Co když...Naučila jsem se rozlišovat, co je pro život nezbytné a co už je rozmařilé. Přesto přeji všem pěkný zážitek. Jaga.
Napište pak, jaké to bylo, i to potěší nás ostatní.
Tak jako můžete si koupit lístek na stání, ten je celkem levný
Ale ty lepší lístky - to je pro normálního smrtelníka darda. Raději si pustím Arnolda v TV nebo si přečtu jeho životopis a místo toho vezmu děti za cca 1500 Kč celkem na running sushi. Zážitek nesrovnatelně lepší. Ale každý jsme nějaký, no.
Tak jako reklamu na plakát nedají aktuální foto jako dědka. To by možná bylo mnohými přehlídnuto, když ho spousta lidí pamatuje třeba z Terminátora 2, atd... i když reklamy na Parkside...
Každopádně ta pálka za VIP, to bych se na to vykašlal. Ale jestli někdo má smysl života setka se s Arnoldem a umřít šťastný, tak potom možná dá i víc.
boban: Co to melete? To si jako vážně myslíte, že lidi co jsou ochotný vysolit za setkání x tisíc, tak o té osobnosti nic neví? Každý kdo tam jde, tak nepochybně Arnolda dobře zná a ví, že je to už starý pán. Přes to se s ním chtějí setkat. Ale samozřejmě někdo za ty prachy raději jede lovit rakovinu kůže do nějaký přehřátý prdele.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.