Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mám žádanku od obvodního lékaře na vyšetření

Od: justina

Jsem diabetička a doktorka moje mne napsala žádanku na vyšetření sítnice a očního pozadí. Obešla jsem několik ordinací a všude chtějí předchozí registraci a nové pacienty nepřijímají. Zkoušela jsem obvolat oční lékaře též v okolí a není šance na žádný ani pozdější termín. Říkala jsem jim, že se jedná o jednorázovou návštěvu, ne opakované chození jako registrovaní.Ani to nepomohlo.Nemohu paní doktorce kvůli přetíženým kapacitám vyhovět s vyšetřením a nevím jak to dále řešit?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x
Požádejte o součinnost svoji pojišťovnu.
Jinak bych nezdůrazňoval, že tam půjdete jen jednou. On bude mít otravnou práci s vaší ragistrací, a pak jen jeden placený úkon, do toho se jim nechce.

hodnocení

5x

Obraťte se na svou zdravotní pojišťovnu. Je povinna vám to zajistit.

bramburka
hodnocení

5x

Vy tam ale nejdete kvuli pani doktorce, nybrz kvuli sobe! U diabetiku se zhorsuje zrak a na vysetreni budete chodit pravidelne!
Obratte se na svoji zdravotni pojistovnu.

kolik
hodnocení

3x

Tak ať vám to domluví paní doktorka, když vás tam posílá. Kontakty určitě má. To bude nejrychlejší. Zavolejte ji.

mudrsova
04.02.26 20:06
To urcite *smich*

mudrsova
hodnocení

0x
Odkud jste?
justina
hodnocení

Jsem z Hrádku nad Nisou kousek od hranic s Německem

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]