Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zalehlé ucho po otevření okna v tramvaji

Od: josef

Jsem senior který jel v Praze tramvají a dva mladíci otevřeli dvě okna dokořan v tomto zimním období, protože jim bylo zřejmě teplo. Seděl jsem uprostřed a jinak všechny místa byla obsazená tak se nedalo jinám přesednout. Po mém upozornění nebrali na to vůbec žádný ohled a naopak se mne smáli. Tak jsem to musel na 15 min.strpět. Nyní mám zalehlé ucho a málo na něj slyším. Zkoušel jsem vatové tampony a olivový olejíček, ale nějak to nepomohlo. Napadlo mne zkusit heřmánkový vlažný obklad na ucho. Co by mne mohlo pomoci abych opět slyšel na ucho nějaký domácí recept?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pb®
hodnocení

4x
Vstát a odejít jste mohl?
Čím pomůže olivový olej do ucha nevím, ovšem na ORL by pomoci uměli.

hodnocení

4x
Proč mi to připomíná prodavačku co okřikla kupující kvůli ubrousku?*zmateny*

bear
hodnocení

2x

Zkus si vypláchnout nos. Pořádně ho napusť solným roztokem. Třeba Physiomer. Vyrovnáš tlak v eustachově trubici a bude se i lépe dýchat.

Z venku do ucha je zbytečné něco lít, když tam nemáš maz. Na to stačí pravidelně teplá voda při koupání.

bramburka
hodnocení

2x

A proc jste to okno jednoduse nezavrel?

hodnocení

1x

Milý pane, či paní.

"Co by mne mohlo pomoci abych opět slyšel na ucho"...jděte na ORL. tam Vám rychle poradí a pomůžou.

To já jezdím autem a pouštím si krásnou muziku. (U nás nejsou tramvaje.)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]