Nejste přihlášen/a.
Chtěla bych z Černého Mostu na Karlín (měl by tam být vilgain kamenný obchod, konkrétně ulice Thámova) a tím že nejsem z Prahy tak jsem trošku v koncích
Hezký večer
Je to kousek (opravdu ani ne 200 metrů, i když bych tipoval víc), Thámova ulice je relativně krátká, stanice metra Křižíkova je zhruba v její půlce. Přičemž ve druhé půlce (za tramvajovými kolejemi směrem k Vltavě) pokud vím nic neni, vše je v té první směrem k tunelu.
Pro jistotu kontroluju mapu, Karlín znám z doby před povodněmi, kdy jsem tam chodil na průmyslovku a od té doby se toho tam hodně postavilo (ten barák v Thámově (naproti požadované adrese) se stavěl v době kdy jsem chodil do školy, byl sytě (jedovatě) oranžový, dnes má už příjemnější barvu). Palác Karlín se ale stavěl později, v době kdy jsem do těchto míst už nechodil. Chodím tam občas do GME, takže moje znalost těchto končin je omezená na úsek od tramvaje a metra ke GME (jo ve školních dobách jsem chodil pěšky). A potom na to, co je vidět z tramvaje. Rád bych si někdy znova prošel tunelem na žižkov, ale nenašel jsem na to čas.
Od metra se vydáte jakoby zpátky (ne ke tramvajím ale na druhou szranu) a půjdete pořád rovně, až na to narazíte podle mapy je to na pravé straně naproti vzpomínané kdysi jedovatě oranžové budově. Mezitím minete GME (docela výrazný obchod) a překonáte Křižíkovu ulici.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.