Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prodloužení opakovacího receptu

Od: jarin®

Dobrý den,

netušíte prosím pěkně, jestli má lékárník možnost prodloužit 3x opakovací recept s platností 6 měsíců a případně o jak dlouho?

Děkuji.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

bear
hodnocení

3x

mě recept protáhli o měsíc při výpadku léku, že je to prý maximum.

doplněno 30.01.26 14:27:

opakovací erecept lze z 6 měsíců prodloužit na 1 rok

doplněno 30.01.26 14:27:

vzp.cz/...

bramburka
hodnocení

1x

Na otazku vam neodpovim. Ale ptam se: nebylo by lepsi, zeptat se primo lekarnika?

runner2
Omlouvám se, ale nedá mi to. Jakou hodnotu má vaše odpověď pro tazatele? Vždy se lze na cokoliv zeptat někoho povolanějšího, ale pak by tu tato poradna nemusela být.

hodnocení

0x

Pokud vím, platnost opakovacího receptu nastavuje pouze lékař. Lékárník může prodloužit pouze v případě nedostupnosti léku. Měla jsem to tak kdysi u Tonarssy, když měla výpadek a já nechtěla jinou náhradu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]