Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co na naražené koleno?

Od: fr odpovědí: 10 změna:

Čím, prosím, mažete lehce naražené (žádná modřina, žádný otok) koleno - sobotní pád na ledovce? Diclofenac? Je to jedno? Při chůzi to neomezuje, vše v pohodě, ale 10 dní (déle?) to prý člověka pozlobí... Díky za rady

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

nov
hodnocení

2x

Vždyť kolenu nic není. Zbytečně to prožíváte. :-D

bear
hodnocení

1x

Na to stačí klid nebo kolik ti je?

20-49 neřeš

50-99 Alpou to namasíruj.

Tak to je dobrá zpráva, furt se cítím na max. 49 *smich*.

bear

49,9999999 *smich*

hodnocení

0x

Cokoliv, co doma najdete. Stará dobrá Octanová mast, nebo Traumaplant ... v lékárně pokud doma nic není, doporučí. Octanový gel se mi až tak neosvědčil. Namatlat a třeba obinadlem stáhnout.

A též chladit.

Navečer u televize přiložit mražený hrášek, anebo pokud máte, nachlazený gelový polštářek.

pecenkav
hodnocení

0x

Proč to chceš něčím mazat, když je vše v pohodě?

hodnocení

0x

Když není modřina ani otok, tak asi strouhaná brambora není potřeba.

Můžeš mazat slivovicí - pokud máš. Můžeš namazat masážním gelem s hřejivým nebo chladivým efektem - pokud je doma máš. Můžeš namazat Voltarenem - pokud ho máš.

A pokud nic nemáš, tak se neptej nás, ale zeptej se v lékárně.

bramburka
hodnocení

0x

Voltaren nebo levnejsi varianta je hadi mast od Vietnamce nebo z Kauflandu (cca 80,-Kc)

hodnocení

0x

Zdravím,

Když jsem měl problém s kolenem,nebo loktem ,tak mi ortopéd napsal Algesal leky-volne-prodejne.heure/... ,opravdu pomáhá doporučuji.

hodnocení

0x

Čtu to znovu - pád na ledovce. Žádná modřina, žádný otok. Při chůzi to neomezuje...Tak proč to vlastně chcete něčím mazat, ošetřovat? Nechte tomu volný průběh. Jaga.

Připomíná mi to jedno říkadlo v knížce pod obrázkem Josefa Lady, které jsem čítávala skoro před 50 lety dětem:

Kampak běžíš, Aničko? Pro doktora, paničko!

Stala se věc nemilá, štípla blecha Emila!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]