Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Máte někdo zkušenost

Od: kikca odpovědí: 10 změna:
Dobrý večer, opět se na Vás obracím s dotazem ohledně zaměstnání. Máte někdo zkušenost s prací na poště? Jak je to s tím nabízením služeb od ČSOB a ČEZ? Chtěla bych to zkusit, ale docela mě odrazuje to nabízení, aby mi ještě nesebrali peníze, už tak je to půl úvazek. Pracoval jste tam někdo? Máte s tím někdo zkušenost?
Máte někdo zkušenost

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Před 3 dny jste tady měla v merku něco zcela jiného.

Vy asi opravdu nevíte, co by, uplatnila byste se nejspíš v OBI.

Nepřemýšlejte, každá práce má své plusy i své mínusy. Záleží na tom, čeho je víc. Zkuste konečně už cokoliv a nekvokejte pořád na jednom místě. Makat musí každý, proto čím dřív se do práce zapojíte, tím je to pro Vás lepší. Zkuste cokoliv, odejít můžete kdykoliv /3 měsíce/. Ptejte se raději sama sebe, co umíte, co zvládnete, k čemu máte vlohy, co budete akceptovat a co už ne. Nic z toho my ostatní nevíme. Tak hurá do toho - práce čeká! Jaga.

kikca
hodnocení

Ano, měla jsem v merku administrativu v Partners. Bohužel včera jsem se dozvěděla, že na to místo vybrali někoho jiného...

Přidávám se k názoru @babajaga. Jak to vnímám, tak doba je taková, že ať budete kdekoli "za přepážkou" a je jedno, jestli je to banka, pošta, pokladna v marketu, trafika, nebo něco podobného, tak vždy tam krom servisu a obsluhy bude i nějaký tlak na prodej. Někde větší, někde menší. Ale bude. Třeba jen minimálně ve formě předání kontaktu.

Vyberte si společnost, mrkněte např. na atmoskop na hodnocení firmy a jděte tam. Pokud nebudete spokojena, můžete kdykoli odejít a zkusit štěstí jinde.

Držím palce v hledání a ať brzy něco najdete!

hodnocení

0x

Mám rád poštˇačku u okýnka, co mně nabízí ještě pojištění, ruzné pastelky, či hračky

Nebo alobal nebo něco podobně nesouvisejícího s poštou..

kikca
hodnocení

Děkuji za komentář. Bohužel, já si už moc vybírat nemůžu, ale opravdu se mi nechce něco někomu vnucovat a v případě, že "nepochodím" to nějak platit nebo aby mi ztrhli peníze.

mll
hodnocení

0x

Pokud Vám nevadí, že Vás možná tak půlka lidí otevřeně pošle do oněch míst a zbytku taky nic neprodáte tak možná.

Trh je nasycený. Kdo chtěl něco změnit, už to změnil. Normální lidi si tohle zjišťujou a zajišťujou na internetu. Takže zbývá maximálně tak oblbnout pár důchodců.

Pokud by šlo jen o příjem a výdej zásilek, tak to je normální skoro dělnická práce (s nějakou tou úředničinou). Ale jestli v tom bude i nějaké to nabízení blbostí, to je něco jiného.

Aby bylo jasno, nemám nic proti tomu, aby pošta zajišťovala prodej čehokoliv. Ale nesmí s tím moc otravovat, zákazníky ani zaměstnance. Stejně většina zásilek směřuje do boxů, tak se těším až před vydáním zásilky budou nějaké ty doplňkové služby nabízet i boxy balíkovny.

kikca
Děkuji za komentář.

hodnocení

0x

Tlak na plnění produktů sice bude, ale určitě ne na začátku, teprve až se rozkoukáte a produkty dokážete prezentovat, co tedy obnáší. Stále bude hlavní náplň práce na přepážce a s počítačem. Toho se nebojte, vše Vás navádí i když v počátku budete mít z těch hafo informací plnou hlavu.

Jsem bývalá pošťačka a dělaly jsme to tak, že jsme zařizovaly produkty pro sebe, pro svoji rodinu, známé, kamarády. Trh je nasycen, to je pravda. Pokud jste komunikativní, umíte mluvit, nemusí být pro Vás problém oslovovat.

kikca
Děkuji za komentář

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]