Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vynadání v bufetu za ubrousek

Od: ludova odpovědí: 19 změna:
Dala jsem si v bufetu kde je posezení kávu a vzala k tomu jeden ubrousek na utření. Prodavačka zvýšeným tónem na mne křičela ať jim neberu ubrousky pokuď nejde o polévku.Stojí to peníze.Tak jsem ji ho zpět vrátila a utřela pusu na toaletě papírem.Přitom tam byl k dispozici pro hosty.Nárok na ubrousek pro hosta je též u kávy nebo pouze polévky?

19 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Prodavačka se chovala neprofesionálně, jistota však je nosit papírové kapesníčky v kabelce nebo látkový v kapse pláště. S tím toaletákem bych to nedělala*zed*

hodnocení

2x
Tohle je otázka na diskuzi. Nejlepší bude příště do takového pajzlu nechodit.

halamus
hodnocení

2x

Jsem trochu gůglil, první výsledek 100 ks balení za 25 Kč. Předpokládám, že by sa něco levnějšího, hodného bufetové kvality, našlo.

Občas zajdu do bufetu, kde prodávají i polední menu. Příbory balené do ubrousku, takže k jídlu ubrousek automaticky. Jedle příporů a lžic jsou ubrousky samostatně a kdo si na co vezme ubrousek, obsluha neřeší.

Obecné doporučení, nechat si zavolat vedoucího.

A co když je vedoucí celého podniku tato zaměstnankyně, co ji seřvala jako malou holku?

No tak by svůj názor na takovýto přístup k hostům řekla přímo jí. Pokud provozovatel nedostane zpětnou vazbu, tak nemusí chápat, proč má prázdný podnik, nebo proč lidé nenechávají tuzéry.

fff
hodnocení

2x

Otočil bych se na kramfleku a odešel i bez zaplacení. Budou mít větší škodu. A dál tam nechodit.

A mě napadlo, že klidně bych si vzala ubrousky 3. Šla by mi dát po hubě? Za tu srandu by to stálo.

hodnocení

1x
Slepice v bufetu si našla oběť na které si vybije svou frustraci. Kdybyste byla Romka s jejich pohledem,ani necekne.
Kvalitní gastro ubrousky cena za kus cca 0.22 Kč s DPH.
Takhle se jedná se zákazníkem...
drozd-hygiena.cz/...
Vynadání v bufetu za ubrousek

id
hodnocení

1x
Nosím s sebou papírové kapesníky.
Nikdy jsem neměla potřebu po kávě utírat pusu. To jste se pobryndala?
Nejsem kafař, ale nemyslím, že se člověk musí pobryndat, aby si po kávě chtěl utřít pusu. Ubrousky také nosím vlastní, podobně jako nůž, ale ten také v restauraci nepoužívám a používám ten jejich.

hodnocení

1x

Mílý pane, či paní, proč tomu nevěřím, že to tak bylo?

nov
26.01.26 17:03

*palec*

hodnocení

0x
Jejich pravidla, vaše volba tam nechodit.

mll
hodnocení

0x

Asi bych dost zvažoval, jestli do takového krámu někdy znova zavítám.

Nevěřím, že by měli marže nastavené tak na doraz, že by je jeden ubrousek ke kávě položil. To bude haléřová položka. Taky jsem "gůglil" a balení 100 kusů jednovrstvých ubrousků je za necelých 22 korun, tedy kus za 22 haléřů pro normálního člověka. Bufet to bere na kartony, takže bude určitě mít nižší cenu.

Z reakce pani prodavačky bych si hlavu nedělal, těžko může někdo tušit, co se jí honí v hlavě.

Spíš bych si říkal, pokud šetří na takové věci, jako je ubrousek, tak kdo ví na čem ještě šetří v zákulisí.

Co chodím na obědy, tak jedna jídelna má takové ty skládané, co se vytahujou po jednom, druhá normální a tam se jich občas vezme víc (a nikdo to nikdy nehrotil, je mi blbé vracet tam mnou ošahaný ubrousek, tak si ho nechám napříště).

Každopádně balení papírových kapesníků je jistotou, vždy u sebe nějaké mám, hodí se na skoro cokoliv, přinejhorším i na to smrkání (ale na to mám látkové), ale třeba i když někde na veřejné toaletě neni papír.

trtr
hodnocení

0x
Zdravim, neprofesionální chování. Když už bych ho měl v ruce, utřel bych si pusu a k útratě bych jiné strany dal 1-2Kč na ubrousek. Už bych nepřišel a řekl bych to, ať to ví.

hodnocení

0x

To jste si opravdu takto nechala vynadat, jako kdybyste byla 10 letá holčička?

ludova

Řekla jsem ji svůj názor, že zakazník který má nárok na jeden ubrousek by se neměl kastovat podle toho co si objedná a v jaké cenové výši.Je to součást servisu utření úst třeba po obloženém chlebíčku nebo kávě.Toaletním papírem si utírat ústa je v podniku nehygienické a do rukávu též nevhodné pokud nemáte sebou vlastní ubrousek v podniku s gastronomií. Myslela jsem že u zákazníka se počítá s osobní hygienou, utření se nebo omytí rukou, kde je možnost popř.el.fukar na ruce. Chápu, že podnik musí šetřit náklady, ale zase ne do extrému vyčítat zákaznikovi jeden ubrousek.

milanb
hodnocení

0x

Na takove veci se neptam, maximalne oznamim, ze dekuju, zatimco si ten ubrousek beru. Je to vec normalni osobni hygieny. Pani bych odpovedel, ze jsem se sice neptal, ale uz vim, ze priste tam chodit nemam.

hodnocení

0x

Občas jeden natrefí na, nechci jmenovat konkrétní zvíře, fakt ne, ale jsem slníčková, jen mě to někdy vytočí doběla. V obchodě měli krásnou krkovici. Chtěla jsem 3 plátky ze šrútků cca 30cm. A začalo divadlo. Diskuze dvou prodavaček, že ten zbytek neprodá. Tak jsem řekla, že jsou tak krásné, že je mi jedno ze kterého kusu. Páááni, to byla debata, jak v palamentu, když se snaží zdržovat. Nechala jsem je jejich diskuzím a šla se podívat na druhou stranu pultu, že chci špek, možná že ten, který je u prodavačky. "ten, co je u mě, to je široký pojem", bylo mi řečeno. Veké vzdychání nad 10 dkg šunky. A to už jsme zostřila hlas:Nejste chrita, neděláte mi milost, je to vaš práce, moje peníze. Ještě jedno vzdychnutí a klidně si to všecho nechejte a já si nechám svoje peníze. *bum*Jééééžiši, to byla můra!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]