Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co si představit, jít do toho?

Od: kikca odpovědí: 7 změna:
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jestli máte někdo s touhle pozicí zkušenosti? Mám vystudovanou Obchodní akademii a v administrativě žádnou praxi. Ale ráda bych se v tomhle oboru zapracovala a viděla jsem, že u Partners Financial Services mají tohle volné místo. Chtěla jsem se zeptat, máte s touhle pozicí někdo zkušenost. A je to ideální pro uchazeče bez praxe? A co přesně se na této pozici dělá?
Co si představit, jít do toho?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
Takže další podomni nabízečka pojištění.
kikca
hodnocení

Děkuji za odpověď. To právě nechci, proto jsem si říkala, jestli bych na téhle pozici nedělala spíš tu administrativu. Protože takovéto nabízení produktů není úplně pro mě.

V pravo jsou recenze od lidí, čtěte.

mapy.com/...

hodnocení

2x

Nechci společnost Partners propagovat, ale pokud vím, tak je Partners seriózní společnost a toto dude práce v její pobočce, v kanceláři. Šla bych do toho, nic neriskujete, a po informačním pohovoru nemusíte říkat ANO. Navíc, ve zkušební lhůtě můžete odejít. Navštivte nějakou pobočku v jiném městě a informujte se o možnosti získání nějakého jejich produktu a uvidíte, jakou práci, stejnou jako dělá člověk, který s vámi jedná, byste dělala. A buď se vám bude líbit, nebo ne. Přeji vám, Kikčo, úspěch v zaměstnáních, která si vyberete. Hlavně žádný strach...z ničeho, všechno má svá řešení!

kikca
hodnocení

Děkuji za názor.

hodnocení

0x

Nebojte se toho a běžte do toho. Pokud Vás přijmou, budete mít potom první praxi za sebou a něco se naučíte. Jak jinak byste to jinak chtěla zjistit?

Bankovní instituce, tuto pobočku otevřeli i u nás v 6000 městečku.

Jestli je vhodná pro uchazeče bez praxe, Vám řeknou oni sami, ale i kdyby nepřijali, tak stejně zkoušejte, ať se v přijímacích řízeních otrkáte.

Raději 20x zkusit a pohořet, a tím se pokaždé v konkursech zlepšovat. Než oslovit jen jedno místo, o které budete velice stát a neprojít kvůli nervům, nebo nějakým základním komunikačním dovednostem, které nebudete mít prakticky vyzkoušené.

id
hodnocení

0x
Vy zde nepíšete poprvé. Vemte cokoliv, odejít můžete ve zkušebce ihned. Kde chcete jinak vzít praxi? V životopise je lepší psát i brigády než pracàk.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]