Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co si představit, jít do toho?

Od: kikca
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jestli máte někdo s touhle pozicí zkušenosti? Mám vystudovanou Obchodní akademii a v administrativě žádnou praxi. Ale ráda bych se v tomhle oboru zapracovala a viděla jsem, že u Partners Financial Services mají tohle volné místo. Chtěla jsem se zeptat, máte s touhle pozicí někdo zkušenost. A je to ideální pro uchazeče bez praxe? A co přesně se na této pozici dělá?
Co si představit, jít do toho?

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
Takže další podomni nabízečka pojištění.
kikca
hodnocení

Děkuji za odpověď. To právě nechci, proto jsem si říkala, jestli bych na téhle pozici nedělala spíš tu administrativu. Protože takovéto nabízení produktů není úplně pro mě.

V pravo jsou recenze od lidí, čtěte.

mapy.com/...

hodnocení

3x

Nechci společnost Partners propagovat, ale pokud vím, tak je Partners seriózní společnost a toto dude práce v její pobočce, v kanceláři. Šla bych do toho, nic neriskujete, a po informačním pohovoru nemusíte říkat ANO. Navíc, ve zkušební lhůtě můžete odejít. Navštivte nějakou pobočku v jiném městě a informujte se o možnosti získání nějakého jejich produktu a uvidíte, jakou práci, stejnou jako dělá člověk, který s vámi jedná, byste dělala. A buď se vám bude líbit, nebo ne. Přeji vám, Kikčo, úspěch v zaměstnáních, která si vyberete. Hlavně žádný strach...z ničeho, všechno má svá řešení!

kikca
hodnocení

Děkuji za názor.

hodnocení

2x

Nebojte se toho a běžte do toho. Pokud Vás přijmou, budete mít potom první praxi za sebou a něco se naučíte. Jak jinak byste to jinak chtěla zjistit?

Bankovní instituce, tuto pobočku otevřeli i u nás v 6000 městečku.

Jestli je vhodná pro uchazeče bez praxe, Vám řeknou oni sami, ale i kdyby nepřijali, tak stejně zkoušejte, ať se v přijímacích řízeních otrkáte.

Raději 20x zkusit a pohořet, a tím se pokaždé v konkursech zlepšovat. Než oslovit jen jedno místo, o které budete velice stát a neprojít kvůli nervům, nebo nějakým základním komunikačním dovednostem, které nebudete mít prakticky vyzkoušené.

hodnocení

1x

Bez práce nezískáte praxi, bez praxe nezískáte dobrou práci. Zkuste to, uvidíte sama. Můžete odejít ve zkušební době, pokud nebudete spokojena. Ale někde začít musíte. Když budete jen sedět doma, ta praxe za Vámi sama nepřijde. Nic za to nedáte, jen se začnete otrkávat, což je ve Váš prospěch. Jaga.

id
hodnocení

0x
Vy zde nepíšete poprvé. Vemte cokoliv, odejít můžete ve zkušebce ihned. Kde chcete jinak vzít praxi? V životopise je lepší psát i brigády než pracàk.

trtr
hodnocení

0x
Zdravím, jen krátce, bacha na tzv. dorovnání plateb za odpadlé klienty!
kikca
hodnocení

Děkuji za odpověď. Můžu se zeptat, co to znamená? Já jsem právě myslela, že když budu dělat tu administrativu, že tady ty věci půjdou mimo mě.
trtr
Někdo z klientů odejde dřív, než bylo smluvenou, nebo vypoví produkt a vy to lepíte z vlastního či "provizí". Prostě špatná akvizice. Co není hned, může být - bacha na dodatky a tzv. hmotku
To se minimálně dělo týpkovi u Prosperity. Sice hrča peněz, ale doplácel za klienty snad ještě rok po odchodu.

hodnocení

0x

Za mě určitě do toho jít!

Syn začal hned po obchodce u ING na nějaké podobné pozici, nikde jinde ho bez praxe nechtěli, sjednával s klienty jejich produkty, životka, penzijka, už si přesně nepamatuji, co vše za produkty tam bylo, je to nějakých cca 20 let.

Každopádně pokud nemáte žádnou praxi, máte ztíženou pozici, navíc s obchodkou je spousta absolventů ročně...

Na začátku musel u ING absolvovat intezivní školení, asi cca 2 měsíce?

Měl nějakou fixní odměnu+ provizi za sjednané produkty, ale měl tam klauzuli, že pokud klient odstoupí/zruší produkt do 2 let, provize se vrací. Což se bohužel také stalo, s tím je nutno počítat.

Tu smlouvu si určitě nechte prohlédnout někým nezainteresovaným, pokud se pro tuto pozici rozhodnete, nic hned nepodepisujte.

Každopádně jako odrazový můstek a získání nějaké praxe je to dobré, asi po roce odešel do banky, které se tato praxe líbila a s nástupem tam neměl již vůbec žádný problém.

doplněno 25.01.26 11:05:

trtr, jj, jasně, každý to máme jinak. Ale např.k hypotéce si někteří životko sjednávají, mám dojem, že některé banky na to tlačí, nebo doporučují. Pokud by o ten produkt zájem nebyl, nenabízel by ho určitě nikdo..

trtr
Jj, klauzule, to je ono, prostě takový os..r. Jinak dneska mimo běžné účty, spoření a investice mi nikdo nic nevnutí. Nějaká životka atd, ať si nechají. Nikdo nevíme, co bude zítra a to stejně nekryje.
kikca
hodnocení

Děkuji za názor

hodnocení

0x

Ano šel bych do toho. Bude to první zkušenost, alespoň nějaká. Ale nečekal bych od toho moc. Tyhle různé "poradenské" společnosti těch tady je jak sraček. Všechny mají jedno stejné. Stále shánějí klienty / hejly ze kterých pak žijí. Vnutí jim produkty o které by jinak hejl ani neměl zájem. Z poplatků a úroků pak žijou. Není to za mě nic počestného a slušného. Dle mého jsou to jen další zmrdi v řadě na Vaše peníze. Ano, jako první zkušenost na otlučení se dobrý . . . ale pokud ty jejich praktiky nemáte sama v krvi od narození tak je to jen dočasná přestupní stanice ke skutečnému hodnotnému místu na trhu.

doplněno 25.01.26 19:25:

A jinak si dát bacha na věci co popisují kolegové výše - storna smluv a vracení provizí apod. . . . .

kikca
hodnocení

Děkuji
Právě proto se ucházím o to místo té administrativní výpomoci. Tak nějak jsem doufala, že budu třeba jen zadávat něco do počítače, zakládat smlouvy nebo tak něco a vyhla se tomu abych někomu něco nabízela a tak.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]