Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jít nebo nejít na ambulantní operaci?

Od: autobus® odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

ozve se prosím někdo ze zkušenosti vlastní nebo někoho z okolí zda podstoupit operaci oka /ambulantní odstranění prelygia K mému problému uvádím na oko vidím dobře , bez zánětů ,bez červenání jen někdy převážně při nočním bdění mám pocit " něčeho " v oku . Ještě doplním svůj věk letos mám aslavit 80ku Snažil jsem se o své zdraví starat včetně prevencí ale léta se ozývají i jinde . Na operaci mě posílá oční lékařka . Ještě zvažuji začít s používáním očních umělých slz na odstranění zmíněného pocitu suchého oka. Za každou dobrou radu děkuji předem Olin

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

2024
hodnocení

10x

Já se domnívám, že toto by opravdu měl rozhodnout lékař a ne někdo zde na diskuzním fóru bez znalosti všech informací a pravděpodobně i bez lékařského vzdělání (a že by zde byl ještě navíc oční lékař, který se dnes doma nudí, to bych tuplem pochyboval).

Souhlas, a to i v případě, že někdo z poradců tuto operaci absolvoval. Každý organismus je originální, co jednomu pomůže, druhému uškodí a naopak.

ben®
hodnocení

3x

Dobrý den, na ten nebolestivý a rychlý zákrok Vás posílá oční lékařka, která to doporučuje jistě až po vyšetření, tak ví proč. Věřte lékařce (nikoliv internetu) a běžte na to. Ovšem, problém se suchým okem (dle mé zkušenosti s jinou oční operací) se tím nevyřeší a budete si muset kapat do očí dlouhodobě, aby zmizel pocit pálení a neostré vidění. Zdravím!

P.S. Věk nevadí, narkoza nebude (jen rozkapávání/zakapávání oka před zákrokem).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]