Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
od manželovy smrti mám problémy se spánkem. Jsem schopná běžně usnout už v 19 hodin a klidně i dřív. Zato se probouzím ve 2 či ve 3 a už do rána neusnu. S léky na úpravu spaní začínat nechci.
Mám ale jiný problém - zítra navštívím v kině SnoW Film Fest - filmový festival cestovatelských a sportovních filmů. Dokumentární filmy, přednášky, besedy...Těším se, ale...Akce je už od 15 hodin, končí ovšem až někdy ve 23 hodin. Program je velice bohatý. Bojím se, že mi kolem 19. hodiny v kině začne padat hlava na mé sousedy. Začnu pochrupovat a uříznu si pořádnou ostudu. ![]()
Jak se mám udržet v bdělém stavu? Vypít silnou kávu? Nebo se občas jít opláchnout studenou vodou? Nepomůže ani to, že akce bude zajímavá, prostě v časný večer pravidelně tuhnu.
Poradíte, co dělat, aby se mi nechtělo spát? A abych do těch 23 hodin vydržela? Děkuji - Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.