Nejste přihlášen/a.
Nedávno se mi to stalo v Albertu.
Vše si krásně pípám, kontroluji ceny.
Konečná suma byla okolo 500 korunek. A když jsem chtěla zaplatit, tak ručka byla kompletně prázdná.
Naštěstí mladík u kontroly si poradil, a nic po mě nechtěl, projel vše nanovo přes samoobslužnou pokladnu sám. Tak mají grif, tudíž za chvilinku hotovo.
Jednou se mi zase stalo, že mi scan nechtěl načítat, takže jsem jim ručku nechala a šla se přihlásit znova a vzala nový scenovací přístroječek. Je to jenom techmnika a vše je možné.
Osobně mě to neirituje, ale beru to, že se učím, zaměstnávám mozek, aby nezakrněl. A jsem takový samostatný člověk, co si raději všechno dělá sám, pod svojí kontrolou.
"v životě tam nejdu"...děkujeme za info, nechoďte tam,
Já jsem spokojen v mnoha Kauflandech, někdy více, někde ještě více.
Jednou jsem měl jeden problémek, kdy mi paní při lontrole sdělila, že mám nečten jen jeden kus, ale ona vidí dva kusy...
Ihned se opravila, že načela něco jiného, nežli chtěla. Omlouvala se, ale já měl málem infarkt, že bych něco "ukradl"
To byl pouze jediný problém po mnoha letech.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.