Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kaufland K-scan

Od: maiiiii
Nemáte nefunkční k-scan paní u samoobslužných pokladen nám řekla že půlka nákupu není pípnuta, přitom vše jsme měli pípnuty. Řekla ať jdeme na velký pokladny byla funkční jedna pokladna, fronta až k uzeninám. Nechápu proč nefunguje více pokladen. A u pokladny na účtovaly více než Podle cen na regálu. Nejhorší Kaufland ve Slatině v životě tam nejdu jak perzonál tak také i služby!

24 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

halamus
hodnocení

5x

Nemáte nefunkční k-scan paní u samoobslužných pokladen nám řekla že půlka nákupu není pípnuta
Já nerozumět jazyku vašeho kmene.

bear

To je poslední dobou takový nešvar...

Kdo skan nepoužívá tak nerozumí.

bear

Nemáte nefunkční k-scan paní...

Ne paní, mám ho funkční, když jdu nakupovat.

@bronislava... za 40 let budete muset umět rozumět skřekům opic. Diskuze bude horší.

Domnívám se, že to je problém vkládání dotazů na telefonu, kde systém sám nabízí 3 volitelná slova. A pokud uživatel nekontroluje a neodklikává ta správná, smysluplná, tak z toho vylejzají paskvily. Proto psát, průběžně kontrolovat, opravovat a i před odeslání zprávy/dotazu raději ještě jednou celé projet.

bear

@prostromek... I kdyby to do telefonu diktovala, tak je vidět, jak jí to vlastně nezajímá. Ani co napsala a ani co jsme odpověděli. Nereaguje na diskuzi vůbec. Totální nezájem. Navíc nejlépe by udělala, kdyby dotaz položila ihned ústně obsluze Kauflandu, že má problém se skenerem.

Hlavně nás informovala, že tam v životě nejde, protože personál a obsluha... bla bla bla

Podle mě prostě neuměla vykomunikovat svůj problém, stejně jako zde a hlavně si postěžovat. Jiný účel to nemělo.

Potom je to vlastně fuk a nemá cenu se tím dál zybývat nějakou ... stejně jako to asi vzdala i obsluha, jak píše. ;)

@bear 18:36 - nedotáhli to do konce. Pokud neměli půlku nákupu načtenou ve scanu, byla někde chyba. Přece bezhlavě neskenuji, ale hned se dívám, jaká naskočila cena. Jestli je sleva. Osobně chodím se seznamem s cenami z domova podle letáku a hned vidím.

Též se stane, že v obchodě mají zboží i cenovky pomíchané a neodpovídá to.

Nebo jinak:

V Globusu jsem šla pro zlevněný podmáslový chleba a sken mi ukázal plnou cenu. Šla jsem za pekařkou (jak to tam mají otevřené) a nakonec byla chyba u mě, dívala jsem na leták až na další týden! Vše je možné, chyba může být na obou stranách, ale od toho máme pusinky, abychom se optali. Podle jména bych tipla, že to je nějaké mladé děvče a to nakupování a řešení nestandartních situací se naučí. Stejně tak ve vláknu případně odpovídat.

hodnocení

4x

Nedávno se mi to stalo v Albertu.

Vše si krásně pípám, kontroluji ceny.

Konečná suma byla okolo 500 korunek. A když jsem chtěla zaplatit, tak ručka byla kompletně prázdná.

Naštěstí mladík u kontroly si poradil, a nic po mě nechtěl, projel vše nanovo přes samoobslužnou pokladnu sám. Tak mají grif, tudíž za chvilinku hotovo.

Jednou se mi zase stalo, že mi scan nechtěl načítat, takže jsem jim ručku nechala a šla se přihlásit znova a vzala nový scenovací přístroječek. Je to jenom techmnika a vše je možné.

Osobně mě to neirituje, ale beru to, že se učím, zaměstnávám mozek, aby nezakrněl. A jsem takový samostatný člověk, co si raději všechno dělá sám, pod svojí kontrolou.

hodnocení

4x
Včera jsem opět bez problémů nákup skenerem ve Slatině udělal. Tipuju u tebe na problém mezi skenerem a vozíkem.

hodnocení

3x

"v životě tam nejdu"...děkujeme za info, nechoďte tam,

Já jsem spokojen v mnoha Kauflandech, někdy více, někde ještě více.

Jednou jsem měl jeden problémek, kdy mi paní při lontrole sdělila, že mám nečten jen jeden kus, ale ona vidí dva kusy...

Ihned se opravila, že načela něco jiného, nežli chtěla. Omlouvala se, ale já měl málem infarkt, že bych něco "ukradl"

To byl pouze jediný problém po mnoha letech.

hodnocení

2x
No u nás včera Kaufland, všechny pokladny otevřené a u samoobslužných nikdo.
Asi lidé poslechli výzvu:
"Nejsme vaší zaměstnanci"
jir
Výborně, hned bych tam šel, mně samoobslužné pokladny nevadí. Dokonce si i sám dávám věci do košíku, no problem
mll

Ty samoobslužné pokladny jsou vyloženě user-friendly. Ale nevěřím, že by se nikdo nenašel, kdo to bere tak trochu z rezervou.

Mě bylo divné, co tam každý dělá takovou dobu, dokud na mě nepřišla řada (u samoobslužných byl ve frontě jeden člověk u normálních fronta). Pak jsem teprve zjistil, proč každý civí takovou dobu do displeje. Já si s tím poradím, ale představa jak to tam louskji důchodci je asi trochu lichá.

Hlavně že berou hotovost. Jinak bych k nim nešel. (Třeba v penny nebo bille hotovost neberou.) Na softwaru by ještě mohli zapracovat. (Ono i na hw.)

Jinak taky je mám radši, ale pokud chci platit hotovostí, tak většinou tahle možnost odpadá. (A to nemluvím o slevách, stravenkách a dalších věcech, které samoobslužné pokladny neumí, ale které mě zrovna tolik netrápí.)

Každý obchod to má jinak nastavené. U nás menší Albert supermarket = z asi 8 sam. pokladen dvě sam. pokladny berou 1) hotovost, a i před placením máme možnost zvolit zaplatit buďto 2) kartou, nebo 3) dárkovou kartou, či stravenkami.

Slevy jsou běžně zanešené již na novém čárovém kódu. Pokud ne, tak to je lidská chyba.

Nemůžu si pomoct, ale mne ty pokladny připomínají.

"Pane Lorenc, uvezu to"?

Sám naložím, sám dovezu, sám postavím, a vedle stojí dráb ...co kdyby.*smich*

Juro, to já takto nakupuji rád. V klidu si narovnám zboží do plastové masové bedýnky, někdy mám i dvě. Dojedu k pokladnám, pokud nemám alkohol, tak občas přijde řada na kontrolu. Vybere si 3 položky a je to OK.

Pak zajedu k autu, bedýnky do auta, doma opět bedýnku do košíku a dojedu až do kuchyně.

Milane ale já taky, ale jen vždy, když mám pár věci.
Když jdeme na velký, tak nejraději k paní pokladní.:)

Juro, kde je možnost scanem, tak vždy. Ale když je jen samoobslužná pokladna, tak chodím ke kase s krásnou obsluhou.

Jen do počtu pěti položek jdu k samoobslužné.

@juraja Nelze vyloučit, že tato výzva může oslovit docela početnou sortu lidí. V únoru bude výročí.

hodnocení

2x
Když k-scan nefunguje, tak ho nepoužívej, taky nelezu do hořícího autobusu.

mll
hodnocení

2x

Taky je možné se prostě na nákup vykašlat.

Ať teda ukáže na to, co pípnuté neni.

Asi nemáte u Vás takovou konkurenci. U nás máme teď už 5 nebo 6 řetězců, mívali jsme dlouhá léta 4 (oni jsou po dvojicích, takže jsou to 2 nebo 3 firmy). Plus ještě nějaké ty sámošky, kterým se podařilo přežít, nebo si je založili vietnamci a číňani.

Pokud účtujou jiné ceny než na regálech, tak je potřeba se ozvat. Dělají to zcela úmyslně. Kdykoliv jsem třeba nakupoval v Albertu, vždy to minimálně u jedné pokladny někdo řešil. Většinou to teda skončilo tím, že to byla nějaká z pastí na zákazníka (ta cedulka patří k něčemu jinému a pod.).

hodnocení

1x

Váš popis situace je nejasný. Proč vám u nákupu asistovala prodavačka a proč jste nenaskenovali nákup znova na pokladně nebo opakovaně aplikací? Chyba se může stát, je jí ale potřeba jasně a v klidu vysvětlit. Zavolejte na zákaznickou linku. Mohu potvrdit, že na podněty zákazníků reagují.

Že by to byl robot, kdo položil dotaz?

cien
hodnocení

0x
Pláčete hezky, ale na špatném hrobě.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]