Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přítelkyně mě odmíta

Od: patek123 odpovědí: 3 změna:

Je mně 66 let. Na taneční akcí jsem poznal ženu. Nezadanou, věkově odpovídající. Po šesté schůzce, většinou společenské taneční večery, jsem se zamiloval. Ona však nikoho prý nechce, chce zůstat sama a přestala komunikovat. Trápím se, jak dál, zda se mám pokoušet ji dále kontaktovat, snažit se jí naklonit, získat a nevnucovat se. Nevím, jak dál.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ja
hodnocení

8x
Když nechce, tak nechce, je zbytečné se vnucovat.

hodnocení

7x

1. To nebola priatelka, len znamost z tancovacky.

2. Vo vasom veku musite chapat, ze nechce. Dajte jej pokoj. Prestante chodit na tie tancovacky, aby ste ju tam nestretli.

ben®
hodnocení

5x

Dobrý den, patrně si žije svůj spokojený/samotářský život a asi se už nechce nikde citově angažovat. Berte to třeba tak, že bez Vás o hodně přišla, ale respektujte to. Zdravím!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]