Nejste přihlášen/a.
Pěkný den,
potřeboval bych poradit ohledně podání přiznání daně z nemovitosti. Chtěl bych ho udělat elektronicky. Je stále potřeba provést výpočet s koeficienty ručně a zaslat nějaký formulář na finanční správu.
Jedním očkem jsem si četl nějaký návod na internetu a z toho mi přišlo, že se stačí přihlásit portálem občana na finanční správu a pak na katastr a nic se počítat nemusí...ale nechce se mi věřit, že by to bylo tak snadné.
Děkuji za odpověď.
Tak se zvedni ze židle a zajdi na finančák osobně. Tam se domluv, možná jim bude stavit se jen k placeni daně přihlásit a oni ti to vypočítají s pošlou vyrozuměni kolik zaplatit.
Tady se to dá předvyplnit nanečisto: kurzy.cz/...
Ano, vypadá to snadno. Koeficient by vám nejspíš na požádání sdělili i telefonicky.
A tady k tomu máte návod: kurzy.cz/...
Celý den jsem se vztekala a zítra jdu na FÚ. "Zastavila"jsem se ve III. oddílu. Jenže jsem část stavby zbourala, část je v procesu bourání a část zatím zůstane.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.