Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Aplikace Jenda

Od: jk
Jsem zaregistrována v aplikaci Jenda. Asi týden se do aplikace nemůžu dostat.Když se chci přihlásit pres identitu občana, nejde to.Čím to je?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Nechtějte vědět, co vše jim tam teď nefunguje. Manželka si stále nosí domů na samostudium aktuální výuková videa, kde jim vysvětlují, jak obcházet a řešit to, co všechno teď nefunguje. Několik hodin blábolů ve stylu: "Pokud chceme dosáhnout tohoto, podrbeme se pravou rukou na levém uchu, zavřeme modul, levou patu si dáme mezi půlky a ono to stejně funguje jen částečně, ale nedá se nic dělat, nestíhají se přepočítat superdávky.
Tohle mi dát někdo v práci na stůl, tak jim tam prásknu dveřma. A některé o tom i uvažují.
Ze zmaštěné digitalizace stavebního řízení dokázali vycouvat, tady už to asi nepůjde, tak prostě rozhází prachy vidlama. O "nespravedlivosti" výpočtu superdávky ani netřeba mluvit.
Problém je i samotném principu, dřív dávkař přišel na PÚ a úřednice mu vysvětlila, co má špatně a co ještě musí dodat. Nyní v Pepíčkovi (který obšťastňuje jejich SW Mařenku, už to je dost výstižné) lidi naklofou nesmysly, ale ono to nefunguje "samo", stejně to skončí na stole úřednice, která to musí osobně vyřešit s klientem, kterého ale u sebe nemá, tedy vše je naopak časově náročnější.
Děs, jsem zvědav, jak toto dopadne. :-/
111®

Já tam byl už 2x se stejnými doklady. Nakonec to úřednice našla že už to tam jednou mají. Kocourkov. Nyní čekám až zjistí kolik máme důchody. Už 3 měsíce se to vyřizuje.

hodnocení

0x

Nikdo neví a ani nemůže vědět proč to u Vás nefunguje.Přes ID jsem se přihlásil na první pokus.Takže funguje normálně.

doplněno 13.01.26 17:57:

I když od listopadu 25 zase už pracuji,tak jsem dnes dostal PnB na účet.Dokonce větší částku než jsem dostával loni.Přesunu si to na spořící a počkám jestli to nebudu muset vracet *smich* .

111®
hodnocení

0x

Asi to mají rozbitý. Já se tam přes bankovní identitu včera dostal.

fr

Já se tam už 3x přes funkční bankovní identitu z domácího PC (první přihlášení doma) nedostal, ale možná je chyba, že šlo o asistované podání na UP, i tak bych tam rád kouknul z domu... mám šanci?

111®
hodnocení

0x

Zítra tam mam žádost 3 měsíce a porad je v šetřeni. Asi si tam budu muset zajít osobně.

Asi si nepomůžete, teprve teď budou vyřízené první žádosti z těch, které už měly být do konce roku. Problém je, že Jurečka se potřeboval ukázat před volbama a spustilo se to předčasně.

gabry
hodnocení

0x
Zdravím mám stejný problém psal jsem na technickou podporu. Zatím 0 šance.

111®
hodnocení

0x

Já se tam z mobilu dostanu bez problému.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]