Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Amazon, odkud posílá?

Od: g68® odpovědí: 3 změna:

Zdravím. Nechci dělat reklamu Amazonu - ale příjemně mě překvapila jedna věc. Včera dopoledne jsem tam (.de doména je i pro Česko) objednal 2 anglické knihy a ony přišly už dnes a to ještě neuplynulo ani 24 hodin! Nejprv jsem si myslel,
že to posíla nějaký mezisklad u nás, ale na balíčku je odesílatel rakouská pošta, Salzburg! No nic, nestěžuju si, jsem jen příjemně překvapen, jak rychle se dá objednávka vyřídit. Ale přesto - je u nás nebo na Slovensku nějaký mezisklad?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Amazon je online trhoviště. Na Amazonu si věc pouze formálně objednáte, ale kde je její přesný sklad, se pokaždé mění.

Byla náhoda, že byly knížky právě na skladě v Salzburgu, ale pokud by byly výhradně na skladě třeba ve Vietnamu, počkal byste si násobně déle.

Takže jedna vlašťovka jaro nedělá a příště můžete čekat klidně měsíc, záleží, co a kde to bude uskladněno.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, jukněte se viz odkaz. Zdravím!

amazon.jobs/...

krtek6
hodnocení

0x

jasně, že je... v Kojetíně na Přerovsku máš mega moderní sklad a když jde něco z Dojčlandu tak se to posílá do Plzně a z tama se to distribuuje dál...já jsem teď třeba objednával x balíčků před Vánocema a šlo to většinou z Dojčlandu, ale jeden mi přišel od braťou zo Slovenska (středa večer objednávka, pátek ráno u mě). Ten na který jsem čekal od začátku prosince, mi přišel 23.12. a šel ze Španělska myslím. Trvalo to skoro měsíc jen proto, že zboží bylo v rámci black friday vykoupené a já musel čekat až to naskladní někde v EU.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]