Nejste přihlášen/a.
Velmi přesvědčivě mluví Mirek JIlek urostlý chlap, co prošel různými neduhy, které se nepodařilo zdárně vyléčit Vsadil na samoléčebnou cestu, která vedla ke zdraví.To, co uváděl, čím vším se potýkal, zaujal mě např.ekzém, který se mi v covidové době objevil a dodnes se tím musím zabývat aj.
Zkušenosti nemám a nikdy jsem o dotyčném neslyšel, ale pokud si myslíte, že se ekzém nechá ukecat přesvědčivou mluvou, tak to zkuste.
K tomu samoléčebnému nesmyslu se nebudu vůbec vyjadřovat. Jen bych se chtěla trošku zamyslet nad ekzémem. To, že je to ekzém, to určil lékař? Vzal vzorek a šoupnul pod mikroskop? Já se cca 50 let trápím s autoimunitním onemocněním, lupénkou, které je víc jak 50 typů a z ní artritidou. Pro toto onemocnění neexistují žádná pravidla, žádné hranice. Ani prvního výsevu, ani dalšího průběhu. U strejdy Gůgla si něco načtěte a také nakoukněte na Facebook do skupiny psoriatiků.
Běžte ke kožnímu! Co nejdříve, čekací doby jsou strašné.
Podla stylu, akym je napisana otazka, ze to zase ten isty, ktory len meni svoje meno a najcatejsie pouziva sposob :
"jake mate skusenosti s XY atd dekuji"
Nikdy viac sa k teme neozve, ani neupresni svoje tazkosti.
pro peter a babkakazov ...A proč urážíte, povyšujete se na tady, jak má být a nemá položena otázka a jakým právem, odpověd neumíte
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.