Ahoj mam dotaz.. trpím na velké bolesti krční patere..mám za sebou rehalitace..uplne k ničemu.. často me hodne boli lopatky...nebo spíš pod lopatkami.. tak nevím jestli to nesouvisí..teď me často bolu i ruce..často hned za předloktí.. na chvilku..ale i me píchá v podpazdi ...nedávno jsem byla na ultrazvuku prsou a to bylo v pořádku.. v podpazi jsem si nic nenahmatala. Ale často ne tam píchá... zítra budu volat obvodacce.
Nejen věk, ale mnohdy i váha, protože pokud má 100kg+, tak asi víc pomůže zhubnout a nezatěžovat páteř nadměrem a až pak posilovat svaly zad.
verka233
Je mi 33 a mam 60 kg
bear
A děláš nějaký sport? Netaháš na zádech těžký batoh? Máš rovnou páteř?
Pokud je to jak píšeš, tak zpevnění trupu osvalením ať už lehkým sportem či rehabilitací pomůže, pokud nemáš nějakou chronickou nemoc kloubů či něčeho z pohybovým aparátem.
Jste mladá, štíhlá, ale asi máte špatné pohybové návyky, proto ty bolesti. Zkrátka blbě sedíte, blbě stojíte a blbě chodíte. Bez srovnání pohybového aparátu správnými cviky bolesti neustanou a naopak časem se přidají komplikace, třeba vyhřeznutá ploténka. Proto nezavrhovat rehabilitaci a cvičit předepsané cviky. Lepší radu nehledejte.
@bear - Tak jsem to i myslela, to je přece samozřejmé, zavolat na objednání, nebo přímo dojít, /toto jsem tam nenapsala/ ne konzultovat po telefonu zdravotní potíže.
Jake mate zamestnani? Sedite u PC? Jak se hybete? Cvicite? Chodite plavat? Bolesti patere ma dneska hodne lidi. Vetsinou je to z nedostatku pohybu a ochablych svalu na zadech. Konzultujte to s odbornikem a pak zacnete s rehabilitaci.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.