Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, (pokus o) humor patří do jiné rubriky, což zrovna Vy určitě víte. Jinak si myslím, že srp jste nikdy v ruce ani nedržel a vyklepat ho stejně neumíte. Moje rada - dělejte jen to, na co stačíte. Zdravím!
Ve stodole tam nikdo nevidí. No jo no zlodějům kteří se práce bojí se bojí i symbolu práce a sklízení inu pijavice je pijavice které nemá co sát tak to zakáže ale rudá záře na hradě jim nevadí.
Bene, převlékač kabátů, který přísahá věrnost tomu, kdo je zrovna u moci a je v tom pružnější, než KDU-ČSL, která se také lepí na toho, kdo zrovna vládne, vám na Hradě nevadí? Nebuďte k smíchu!
Běž si kádrovat jinam nikdo na to není zvědavý ani na tvoje flejmy a Ernieho se zastanu rád. Skutečný rudoch a tvůj pán sedí na hradě a půjde dole a nejen to.
satam - důležité je, že se jako bolševik nechová. Vadí hlavně věrným komunistům, protože zradil jejich zvrácenou ideologii. Já jsem komunista nikdy nebyl, ale to Vy o sobě, jako bývalý strážce západní hranice, prohlásit nemůžete, že?
Představte si Bene, že jsem nikdy nebyl ani komunista ani strážce západní hranice. Ale mám mozek k tomu, abych ho používal. A můj mozek mi říká, že svět není černobílý a jako takový je třeba ho brát. Takže z toho, co zde píšu, nijak nevyplývá to, co si vy o mně myslíte.
Pokud jste jiného názoru, nemíním vám ho vyvracet, máte na něj právo.
PS: Máte pravdu, že se PP jako bolševik nechová, ovšem tím, jak se snaží obcházet Ústavu, se snaží přiblížit se pozici totalitního vládce. A to je v demokracii, jak jistě uznáte, nepřípustné.
Trestní zákoník § 403
Založení, podpora a propagace hnutí směřujícího k potlačení práv a svobod člověka
(1) Kdo založí, podporuje nebo propaguje nacistické, komunistické a jiné hnutí, které prokazatelně směřuje k potlačení práv a svobod člověka, nebo hlásá rasovou, etnickou, národnostní, náboženskou či třídní zášť nebo zášť vůči jiné skupině osob, bude potrestán odnětím svobody na jeden rok až pět let.
Vy nepropagujete vyjmenovaná hnutí. Buďte v klidu. Srp a kladivo jsou pracovní nástroje.
Dobrá práce bolšáni už neví co dělat a lezou po zdech uvidíme zda si dovolí na Rakušáky ale nedovolí. Prý odvolat Okamuru ... Dozimetr chce odvolat Okamuru, protože Okamura chce vyšetřt (nejen) Dozimetr, ale nejen on. Na frontu s nimi a Bena jako velitele.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.