Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde sehnat dlouhé společenské šaty na ples

Od: kunka odpovědí: 2 změna:

Kam byste v Praze šli kupovat dlouhé společenské šaty na ples? Vůbec nevím, kam se vypravit. Nechci vypadat jak šlehačkový dort (takovéty laciné lesklé šaty jak na maturák z devadesátek mě neoslovují). Je mi 40, mám relativně konfekční postavu 171 cm, 65 kg, spíš širší boky. Představuju si šaty tak do 7 tisíc korun.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

sarina
02.01.26 14:52
hodnocení

0x

hodnocení

0x

Tento obchod má provozovny ve velkých OC = Eva Lhotáková.

Nabízí společenské šaty, reklama/fotky jsou více na krátké, ale nějaké dlouhé, jednobarevné /modrá, červená, vínová/ se mezi nimi také najdou.

Pokud si nějaké vyberete, a nebude Vaše velikost, je docela možné, že ty samé budou mít k dispozici na jiné prodejně. Kam byste se mohla po Praze lehce přemístit.

----------------------

V OC na Černém Mostě Westfield před vánocemi rozšířily prodejní plochu, také je velký Westfield Chodov, tak možná zavítat do těchto míst?

Provozovny:

elodevysperky.cz/...

Šaty:

elodevysperky.cz/...

doplněno 02.01.26 15:34:

Dívám se na recenze, tak jedna zákaznice chválí velkou nabídku a ochotnou prodavačku ve Vršovicích v Edenu.

------------

Již poněkolikáté a vždy velice ochotná a milá paní prodavačka na pobočce Eden Praha 10 Vršovice. Kupovala jsem před lety šaty na ples - úžasné, nyní na svatbu dcery a opět výběr veliký a díky paní prodavačce, která mi nosila jedny hezčí než druhé , jsem si odnesla troje. Veliké díky , velice milá a úžasná obsluha . Určitě zase brzy přijdu, protože takové krásné šaty jinde neseženu - takže už prostě na jistotu , pouze do tohoto obchodu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]