Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Náměsičnost? Vaše osobní zkušenosti?

Od: names odpovědí: 1 změna:

Před už velmi dlouhou dobou desítek let jsem měl období v období brzkého mládí, že jsem se probudil např. v 2.35 ráno, s tím, že jsem se podíval na hodiny a viděl 2.35 hodin, a řekl jsem si už je čas vstát, at mi neujede spoj. Oblékl se, vypil čaj, vzal svačinu a šel na zastávku. Po asi 5-10 minutách na zastávce mě začalo být divné, že nikdo jiný nečeká na spoj a pak teprve jsem si uvědomil, že není 6 hodin, ale 3 hod ráno. To se nepravidelně opakaovalo vícekrát v podobný čas. Zkrátka jsem viděl na hodinách správný čas 2.35 hod, ale nedokázal jsem v tu chvíli si jej propojit s informací, že to ještě není čas na vstávání. Přičítal jsem to psychickému vypětí, ze strachu ze zaspání a jiných nepříznivých okolností kolem mě.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Zdravím,tohle není projev namesicnosti, je spíše způsobený únavou,či pretizeností.Zvyk vstávat v určitý čas je pro mozek rutina,probudí tě sen nebo vnitřní nutkání "už je cas". Jako prevence je dobré při takovém probuzení říci nahlas datum a cas,ale důležité je především dbát na dostatek spánku.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]