Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dovolená v Polsku u Baltu - zkušenosti

Od: kema® odpovědí: 10 změna:

Ahoj.
Chtěl bych se podívat s manželkou v červnu k Baltskému moři, pravděpodobně do města Svinoústí.
Nabídka je sice pestrá a ceny ujdou - týden pro dva dospělé s polopenzí zhruba 25 tisíc - ale vybrat si nějaké ubytování se mi nedaří.
Pojedu vlastním autem a chceme polopenzi. Nepotřebujeme abychom byli u pláže. Stačí klidně do kilometru od moře.
Největší problém mám s parkováním. Téměř všechny hotely mají nezaručená parkovací místa a navíc poměrně drahá - 50 - 100 zlotých nebo uvádí 5,5 - 13 € za den.
Když najdu nějaký hezký penzion nebo vilu kde mají i parkování zdarma tak zase nemají polopenzi. Manželka vařit nechce.
Proto píši sem a chtěl bych se optat jestli byste někdo, kdo tam jezdíte, neporadil s ubytováním. Naše představa ceny je max těch 25 tisíc.

Díky.
PF 2026 :)

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

vernon
hodnocení

0x
Co u Baltu? Budeš zkoušet neopren pro špatné klimatické podmínky? *smich*
hodnocení

Dobrý den.
Nevím sice proč mi tykáte ale nevadí.
Máte nějakou radu? Pokud ne tak budu rád když mně necháte na pokoji.
Nevím co je vám do toho co budu u Baltu dělat.

U Baltu je prý zima..

hodnocení

Já vám to věřím ale věřte že na to jsem se neptal.
Nezlobte se.

Já se nezlobím, jen Vám vysvětluji, proč ten neopren.

hodnocení

0x
Řešením je vyměnit manželku. ;). Nás by tam polopenze jen zbytečně omezovala, tam to není na válení na pláži, jednou z nejprodávanějších věcí jsou tam zástěny proti větru. My tam objížděli zajímavosti a běžně vyráželi brzy ráno a vraceli se skoro v noci. Jídlo v hospodě i sámošce tam stojí podobně jako u nás, tak proč to řešit.
hodnocení

Dobrá rada - vyměnit po 42 letech manželku :)
Tak díky ale nechci. Mám ji rád.

dem
hodnocení

0x

pani ja kdyz byl tusim 10 nebo 14 dnu na Corfu tak to stalo letecky s full penzi asi 6500 na osobu) jasne v akci LastMinute)

ale kdyz chces cestovat na vlastni pest a jeste na sever, tak bych vzal Airbnb/booking a jisdlo si nakoupil sam :)

hodnocení

Děkuji za odpověď.
Já už na jih nechci a na severu jsem ještě nebyl. Chci vidět Balt a ten Booking samozřejmě využiji. O tom žádná..
Těch penzionů a vil a hotelů je tam habaděj.
Už teď je několik míst zaplněných ale pořád je místa dost.
Prostě bych rád nějaké doporučení od někoho kdo tam byl.
Jasně - dříve jsme vozili konzervy a vařili kolínka v kempech. To si pamatuji a byly to dobrodružné doby.
Dnes - po terapii a totální endoprotézy na obou kyčlích už toho moc nenaběhám - i když energie mám myslím dost :)

Jen bych rád kdyby se tu neřešilo že je va severu zima a že si mám vařit sám a tak.
Polopenze a parkování - nejlépe zdarma - a max 25 tisíc - ideál.
Určitě se časem někdo najde kdo mi doporučí nějaký apartmán, vilku, penzion :)
Mám prý - podle cestovky - čas do konce ledna. Pak se začne nabídky rapidně zužovat. Tak spěchám.

dem

hele my jsme byli s holkou u balktu, dojeli jsme, smocili jsme, otocili jsme se a jeli zas zpatky :-D

pokud jde o ten predchozi "vyhodny" balicek, de o to, ze kdyz to vychytas, tak jedes za rezii jen na dovytizeni tedy "skoro zadarmo". Za tu cenu bych tam autem nedojel.

Zkusenost je takova ze provozujem par Airbnb mist, no klienti jsou ruzny a stale to pilujem. Vetsinou mlady lidi klienti co moc nectou a ne vzdy se ocekavani sejdou, ale funguje na ne lawbombing (ale to je mimo tema dotazu :)

Ale - nejde o to aby ti nekdo doporucil hotel XY protoze z roku na rok se mohou parametry zmenit vyznamne...

ps: Letni sezoba se obsazuje az zacatkem ledna takze ted je prakticky 0-10% rezervaci (alespon u nas), samozrejme letni prazdniny jsou vzdy vyprodany... ale klidne jeste v cervnu je nejaky misto

... a kdyz chces vyrazne usetrit tak MIMO sezonu, vblastne ta cena Corfu, byla lehce predsezonou

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]