Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Protéza a čepy

Od: milos7 odpovědí: 2 změna:

Dobrý den. Mám celkovou spodní protézu. Protézu lepím lepdlem v začátku protéza vydržela přilepená až večeři. Stav se postupně zhoršoval že těd již na oběd musím dát lepidlo aby nebyl problém. Protéza byla vyrobena před 2.roky. Zubní laborantka která protézu vyráběla mi řekla že bude muset vyrobit novou ale celkovovou cenu si budu muset uhradit. Chci se zeptat kolik by muselo být čepu na upevnění a jaká by byla celková cena abych již nemusel používat lepidlo. Protézu vyrobenou budu mít za 5000kč. Další náklady čepy práce atd. Děkuji.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Já už mám spoustu zubů umělých na čepech a drží krásně všechny už spoustu let.

Přijde mi to výrazně lepší než protézy (co tak sleduju v okolí), i když pokud to někdo nemůže, tak protéza lepší než nic.

mate59
hodnocení

0x

Pokud je spodní čelist bezzubá,nepomohou čepy/ty se osadí do zbytku zubu,kořene/,jestli je jen kost je nutno 4 implantáty.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]