Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bolest ruky

Od: dohnivak odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, mám dotaz, asi týden mě bolí ruka pod ramenem, myslela jsem,že je to namožené, tak jsem s tím nic nedělala, ovšem před 2 dny se bolest tak zhoršila, že jsem musela na pohotovost, tam mi dali silnou injekci na bolest a řekli,že mám jít na ortopedii, jenže čekací lhůta je u nás 4 měsíce, neví někdo kam se tedy obrátit,díky,d

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Na jinou ortopedii.

Jura má pravdu, předsedo! Chodila jsem na ortopedii do nedalekého města. Velice dlouhé termíny, navíc hubatá neochotná sestra. Objednala jsem se do krajské nemocnice, je pravda, že jsem takřka měsíc čekala, ale byli tam příjemní a od problémů mi pomohli.

Jak se říká - "změnit lokál." Jaga.

hodnocení

0x

Zadejte si třeba "ambulance ortopedie" a pohledejte ve svém okolí.

ltz
hodnocení

0x
Pak taky ještě možnost jít s tím k praktikovi. Aspoň prozatim napíše nějaké tišíci prášky na bolest, nebo mazání. No je to děs.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]