Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kamarádi se mi smějí, že neumím sbalit holku

Od: lulu odpovědí: 3 změna:

Ahoj, je mi 21 a dostalo se ke mně od kamarádky, že moji blízcí přátelé o mně říkají, jak neumím sbalit holku a baví se tím..

celkem jsem měl v tu chvíli dost myšlenek. Abych se přiznal, nikdy jsem holku neměl, nějak se nesnažil o vztah a věnoval se převážně studiu. Vždy jsem se řídil heslem "lásku nemusíš mít navždy, ale studium/vzdělání ti nikdo nesebere". Chtěl si dodělat střední školu celkem s těžkým oborem, což se mi podařilo. Momentálně jsem na vysoké. Nikdy jsem se nepokoušel osahávat holku doteky nebo ji dát pusu. Hlavně mí přijde i většina kluků jako slizouni, když jdou za holkou a furt na ni sahají nebo se jí rovnou ptají na sex..

mám kamarádky a celkem dost, jen asi s nimi neumím komunikovat tak, aby z toho bylo něco víc. Vždy prohodíme jen slovo a to je vše. Internetové seznamky jsem taky zkoušel, ale když jsem se s holčinou viděl, byla to byla celkem katastrofa. Nepodařilo se mi ji moc rozmluvit, přitom na sítích odepisovala okamžitě. Asi jsem neměl štěstí..

Nemyslím si o sobě, že bych byl nějak hnusný, jen mám vyšší postavu a jsem štíhloun, což mi i štve. Na mou výšku 185cm mám jen 66kg a nedaří se mi nabrat abych vypadal ještě líp. Určitě věřím, že to je růstem a mohu do budoucna nabrat bez problému. Je fakt možné že jde v dnešní době holkám o vzhled než o osobnost?

jinak že bych byl introvert se říct úplně nedá. Když se někde cítím dobře, tak se dokážu rozmluvit. Levý na ruce taky úplně nejsem, dokážu si v mém věku opravit cokoliv, ať už je to motor na autě nebo třeba bouchlá deska v elektronice.. jen mi přijde, že toto asi moc holky nedokážou ocenit. Nebo snad ano?

Nejsem konfliktní. Akorát mi nebaví moc chodit do různých klubů, kde se pije, protože prakticky nepiju alkohol a nekouřím. To je asi taky další věc, co by možná mohla být pozitivum abych zapadl do dnešní mládeže, kdybych ji dělal..

Sportuji, udržuji si nějakou kondičku a běhám. Chtěl bych zkusit chodit plavat a odbourat tím strach z bazenu. Jen se právě bojím ztrapnění a to je asi taky důvod proč se bojím oslovit hezkou holčinu na ulici nebo třeba u školy. Nebo co vlastně takové holce říct? Říkám si pak, aby si nemyslela, že jsem nějaký obtěžovač nebo nedej bože uchylak a otravuju jí...

Rozhodně pod tímto příspěvkem čekám odpovědi ať vypadnu ven a nejsem na mobilu.. jenže já se stále něčemu věnuji, akorát nevím kam do té společnosti se zařadit a jít. Ještě při škole pracuji, ale tam není možnost se s někým seznámit. Jsem tam nejmladší z celého oddělení..

Kde jste se případně seznámili vy? Dostal bych od někoho nějaký příběh? Rád bych si nějakou zkušenost pročetl a budu za ni rád. Díky!

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

daniela1
hodnocení

0x

Nejsem "sys", takže to nevidím, ale...?

poradte.cz/...

poradte.cz/...

hodnocení

0x

Tak si najděte jiný okruh přátel.

Tito nejsou dobří.

A za další, nesvěřujte se kamarádům se svými vztahovými problémy. Ale probírejte sport, práci, zážitky, cestování, kulturní akce a jiné ...

Děvče si jistě najdete později, musí to zajiskřit na obouch stranách.

hodnocení

0x

Tak si najděte jiný okruh přátel. Potřebujete patřit do jiné komunity.

Tito nejsou dobří.

A za další, nesvěřujte se kamarádům se svými vztahovými problémy. Ale probírejte školu, sport, práci, zážitky, cestování, kulturní akce,

praxe v zahraničí by také pomohla se stát sebevědomým a jiné ...

Děvče si jistě najdete později, musí to zajiskřit na obouch stranách.

A přijde to tak nějak samo, nemůžete se nutit. Až přijde ten správný čas, tak to půjde samo.

Zatím se trénujte v komunikaci, v tématech, mít nadhled a trošku vtipu neuškodí.

Bary a diskotéky nejsou Vaše parketa, netlačte na pilu, 21 let nejste žádný stařec, ale stále mladík, který se učí poznávat svět.

doplněno 27.12.25 22:44:

Jsem se seznámila s manželem v 15 letech na koupališti.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]