Nejste přihlášen/a.
Ahoj, je mi 21 a dostalo se ke mně od kamarádky, že moji blízcí přátelé o mně říkají, jak neumím sbalit holku a baví se tím..
celkem jsem měl v tu chvíli dost myšlenek. Abych se přiznal, nikdy jsem holku neměl, nějak se nesnažil o vztah a věnoval se převážně studiu. Vždy jsem se řídil heslem "lásku nemusíš mít navždy, ale studium/vzdělání ti nikdo nesebere". Chtěl si dodělat střední školu celkem s těžkým oborem, což se mi podařilo. Momentálně jsem na vysoké. Nikdy jsem se nepokoušel osahávat holku doteky nebo ji dát pusu. Hlavně mí přijde i většina kluků jako slizouni, když jdou za holkou a furt na ni sahají nebo se jí rovnou ptají na sex..
mám kamarádky a celkem dost, jen asi s nimi neumím komunikovat tak, aby z toho bylo něco víc. Vždy prohodíme jen slovo a to je vše. Internetové seznamky jsem taky zkoušel, ale když jsem se s holčinou viděl, byla to byla celkem katastrofa. Nepodařilo se mi ji moc rozmluvit, přitom na sítích odepisovala okamžitě. Asi jsem neměl štěstí..
Nemyslím si o sobě, že bych byl nějak hnusný, jen mám vyšší postavu a jsem štíhloun, což mi i štve. Na mou výšku 185cm mám jen 66kg a nedaří se mi nabrat abych vypadal ještě líp. Určitě věřím, že to je růstem a mohu do budoucna nabrat bez problému. Je fakt možné že jde v dnešní době holkám o vzhled než o osobnost?
jinak že bych byl introvert se říct úplně nedá. Když se někde cítím dobře, tak se dokážu rozmluvit. Levý na ruce taky úplně nejsem, dokážu si v mém věku opravit cokoliv, ať už je to motor na autě nebo třeba bouchlá deska v elektronice.. jen mi přijde, že toto asi moc holky nedokážou ocenit. Nebo snad ano?
Nejsem konfliktní. Akorát mi nebaví moc chodit do různých klubů, kde se pije, protože prakticky nepiju alkohol a nekouřím. To je asi taky další věc, co by možná mohla být pozitivum abych zapadl do dnešní mládeže, kdybych ji dělal..
Sportuji, udržuji si nějakou kondičku a běhám. Chtěl bych zkusit chodit plavat a odbourat tím strach z bazenu. Jen se právě bojím ztrapnění a to je asi taky důvod proč se bojím oslovit hezkou holčinu na ulici nebo třeba u školy. Nebo co vlastně takové holce říct? Říkám si pak, aby si nemyslela, že jsem nějaký obtěžovač nebo nedej bože uchylak a otravuju jí...
Rozhodně pod tímto příspěvkem čekám odpovědi ať vypadnu ven a nejsem na mobilu.. jenže já se stále něčemu věnuji, akorát nevím kam do té společnosti se zařadit a jít. Ještě při škole pracuji, ale tam není možnost se s někým seznámit. Jsem tam nejmladší z celého oddělení..
Kde jste se případně seznámili vy? Dostal bych od někoho nějaký příběh? Rád bych si nějakou zkušenost pročetl a budu za ni rád. Díky!
Tak si najděte jiný okruh přátel. Potřebujete patřit do jiné komunity.
Tito nejsou dobří.
A za další, nesvěřujte se kamarádům se svými vztahovými problémy. Ale probírejte školu, sport, práci, zážitky, cestování, kulturní akce,
praxe v zahraničí by také pomohla se stát sebevědomým a jiné ...
Děvče si jistě najdete později, musí to zajiskřit na obouch stranách.
A přijde to tak nějak samo, nemůžete se nutit. Až přijde ten správný čas, tak to půjde samo.
Zatím se trénujte v komunikaci, v tématech, mít nadhled a trošku vtipu neuškodí.
Bary a diskotéky nejsou Vaše parketa, netlačte na pilu, 21 let nejste žádný stařec, ale stále mladík, který se učí poznávat svět.
Jsem se seznámila s manželem v 15 letech na koupališti.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.