Chtěl bych se poradit. Mám syna kteremu bylo tento rok 42, ale už jsem ho dlouho neviděl. V mládi jsem udělal chybu a když mu byl rok odešel jsem za svou láskou od jeho matky. Já na něj platil ale nechtěl jsem ho vídat, protože má přítelkyně a později manželka si to nepřála už vím že to byla chyba, naposledy jsem ho viděl u soudu v 18, narodila se mi ješte dcerka, ale není v pořádku a doma to to taky nefunguje manželka je na mě jako vzteklý pes, a pořád častěji myslím na to že bych chtěl vidět svého syna, nějak se mu omluvit a být pro něj tátou, doufal jsem v nějaký hlas krve, že mě sám vyhledá, ale pořád nic. Tak chci udělat první krok ale nevím jak. Tam kde kdysi bydlel už prý roky nebydlí, byl jsem tam před vánoci, sousedi mi řekli že se možná odstěhovali už před 20 léty, ale neřekli kam, nevím jak ho najít, zkouším ho hledat na facebooku, ale buď tam není a nebo má nějaké jiné jméno.
Nedělejte to. Nechte ho v klidu žít. Jste pro něho cizí člověk. Setkáte se a budete na sebe jen zdvořile (spíše nezdvořilé) reagovat. Prostě dva cizí lidé.
ale ja vím že to bylo špatné, co jsem udělal, ale pořád si myslím že kdybych se nějak omluvil a řekl co mě k tomu vedlo, že by to pochopil a taky si myslím že už bude mít děti, má 42 roků, sice jsem nebyl dobrý otec, ale mohl bych být dobrý děda, ale nevím jak začít ani jak kde ho hledat
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.