Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zápasník MMA Karlos obviněn

Od: kovarik odpovědí: 17 změna:

Co si myslíte o incidentu našeho slavného zápasníka MMA Karlose, kterého den před Štedrým dnem kdy se jeho rodina připravovala na oslavu vánočních svátků byl náhle táta dětí od rodiny zadržen a vzat do vazby, přestože se o kauze vědělo dosti dlouhou dobu s předstihem a jeho obhájce advokát tvrdil, že nejsou přímé důkazy proti němu a mohl to odnést klidně i nevinně a ještě v době kdy se chystal do nemocnice s bolestmi zrdravotních potíží se udělal tvrdý zákrok na něj?

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Já tomu nevěřím, je to náš národní hrdina a vzor, každou chvíli ho vidím v TV, točí se o něm filmy, denně o něm a jeho úžasných partnerkách vycházejí články.. Nenechme si sahat na naše skvělé elity, doufám, že se na jeho podporu sejde na Václaváku celý národ. ;)
doplněno 27.12.25 11:51: A věřím, že i jeho stálí zákazníci ho podrží.
seznamzpravy.cz/...
k2

A kdyz nesejde, tak bychom aspon mohli sbirat vicka na chudacka nemocnyho...

hodnocení

2x

Protože má 3 děti, tak by drogy neměl vůbec brát do ruky. 20 kg kdysi zapříčinilo neštěstí, poškození zdraví či úmrtí jiným dětem z jiných rodin. Až jeho děti dorostou do telecích let a začnou zkoušet, tak mu to snad dojde.

nma
hodnocení

1x

Jeden ex-poliš se vyjádřil, že normálně by si cajti takhle nekazili Vánoce, takže muselo jít o něčím závažnou situaci vyžadující okamžitý zásah. To mi dává smysl. Sledovali to prý dva roky.

kolik
hodnocení

1x

Pokud opravdu dovážel kokain, tak bych mu dal doživotí. Takový člověk tu nemá co dělat.

bear

Většina MMA zápasníku a fanoušků je IQ tykve. To by tu moc lidí nezbylo *smich*

cien
hodnocení

1x
"byl náhle táta dětí od rodiny zadržen a vzat do vazby"
Takové hraní na city. Fotři "od rodiny" jsme skoro všichni, to s trestnou činností nijak nesouvisí.
"přestože se o kauze vědělo dosti dlouhou dobu s předstihem"
Spis jsem neviděl. Vy ano?
"v době kdy se chystal do nemocnice"
Tohle je spíš jen shoda náhod, připravované lékařské zakroky obviněných nikdo nezkoumá.
"advokát tvrdil, že nejsou přímé důkazy proti němu a mohl to odnést klidně i nevinně"
Co by měl obhájce tvrdit jiného?

jirib
hodnocení

1x
Kdyby na něho nic neměli,tak ho nesbalili a nešoupli do vyšetřovací vazby...
Dle mého,už tam měl sedět dávno a né jen v Anglii na pár měsíců...
Co ta jeho Zoo,kdo se o ní postará,když se to potáhne třeba rok...?
Hnedka zrušit a barák zabavit!

ben®
hodnocení

1x

Dobrý den, je mně ho líto, protože si tento úžasný sportovec kvůli/díky bílému prášku (což mohlo být třeba hnojivo) neužil Vánoce se svou "umělou" paní. Policie by měla být tolerantnější, když jde o VIP a počkat třeba až přes Silvestra. Zdravím!

P.S. Ironie . Snad, pokud se vše prokáže, dostane, co si zaslouží.

Přidám se ve stejném duchu. Policie si na něj při jeho plném zdraví netroufla, proto počkala, až bude mít zdravotní potíže a tím pádem se nebude vzpěčovat.

ben®

prostromek - ano, na tom něco je, protože byl lapen snad cestou k zubaři.

Tak, tak. Bolesti hlavy či zubů patří jedny k nejhorším, co člověk zažije.

hodnocení

0x

Nic,

Jen další jakože VIP hvězdička pohasla.

kovarik
hodnocení

Výsledek co s ním bude nadále bude záviset na tom, zda se podaří prokázat jemu vinu.

pb®
hodnocení

0x
Já si jen říkám, kdo se stará o ten jeho zvěřinec. Doufám, ze tohle je nějak ošetřené a nedočteme se za pár týdnů o mrtvých zvířatech. Ono když se zavře člověk, zajímá vůbec orgány činné v trestním řízení, jestli na té osobě nejsou závislé další životy?
jirib
Osoby?Má manželku a ta disponuje polovinou majetku...
Jen ať se stará...

Snad bude mít nějakou nasmlouvanou firmu s masem, nebo placené pomocníky, kteří přivezou, nakrmí a uklidí. Takhle bych to udělala alespoň já.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]