Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se vyrovnat s rozpadem kamarádství?

Od: sabi odpovědí: 0
Měla jsem nejlepší kamarádku, byly to tři roky co jsme se skamarádily na střední škole. Byly jsme jako sestry. Pomáhala jsem jí když potřebovala, podporovala jí když měla problémy ve škole, občas dokonce půjčila peníze. Náš společný sen byl, že spolu jednou poletíme do jednoho města.
Každopádně před třemi měsíci si našla kluka, a já se od té doby cítila hodně odstrčená. Už jsme si skoro nevolali ani nepsali, ani nechodili ven jako dřív. Všechen čas začala trávit s ním a když už jsme měli jít ven, tak nečekaně přijel on a opět jsem byla na druhé koleji. Čím víc jsem o tom přemýšlela, tím víc jsem z toho kluka měla špatný pocit, což jsem jí nemohla říct. Občas jsme mluvili o dětech a říkala mi, jak mít teď dítě nechce, že chce v životě něco dokázat. Po dvou měsících co se poznali mi oznámila, že s ním chce dítě. Řekla jsem si fajn, je to její věc, ale nepoznávala jsem jí, přišlo mi, jak kdyby jí zmanipuloval, i když to mohl být jen můj pocit. No asi před třemi týdny jsem projížděla Instagram a dozvěděla se, že tam kam jsme měli letět spolu, to co jsme se plánovali, si splnila s ním a mě to hodně zabolelo, věděla že je to můj sen a měli jsme si to splnit spolu a cítím to jako zklamání a zradu a ani mi nebyla schopná říct, místo toho jsem se to dozvěděla že Instagramu, jako kdybych nebyla. Říkala jsem si, že se smířím s čímkoliv, ale s tímhle už asi ne. Jediný co mi k tomu napsala, že to byl dárek od něj, který měla dostat po novém roce k narozeninám po tom, co bysme letěli spolu my dvě. Každopádně poslední dny na to hodně myslím, byl to člověk kterému jsem se svěřovala, mám samozřejmě i jiné kamarádky, ale ona mi byla nejblíž a přemýšlím, jak se s tím nějak vyrovnat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]