Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Panic - co udělat, abych to nezvoral

Od: pokus* odpovědí: 17 změna:

Ahoj, jsem panic. Je mi 22 a jsem domluvený na nezávazný sex s ženou o 8 let starší:) Tak...co udělat, abych to nezvoral? Nebo možná spíš čeho se vyvarovat? Díky za rady.

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Netrap se zbytečně. Starší a zkušenější žena s tím musí počítat a měla by tě nenápadně vést k tomu, aby se nic nezvoralo. Nech všemu volný průběh a moc se "nesnaž".

karina*
hodnocení

3x

Nezapomeň si peníze nebo kreditku *smich*.K

marenka*

Ještě bych do kapsy přidala prezervativ. *smich* A placatku s Absintem.

cyril*

Pro spořivější by jako dezinfekce místo Absintu mohl stačit denaturák nebo trocha Sava.

karina*

marenka, ochrana snad jde na účet podniku nebo ne *sok**smich*? k.

marenka*

Kari, já nevím, já tam ještě nebyla. *haha*

kato*

karina bod.Tak tímhle opravdu nezklameš.

barbakan*
hodnocení

2x

Vyvaruj se setkání s manželem,partnerem zmiňované ženy!

sebod*

Babrakan . *palec**zed* Tento zážitek by mohl přivodit tazateli impotenci na celý život - jak psychickou tak fyzickou *sok*

as*
hodnocení

0x

Nic si neplánuj a nech tomu volný průběh.

fidonet*
hodnocení

0x

nepleteš si slova jako panic, ichtil a jiné? Není to náhodou o 8 let starší muž? To víš takový panic by to třeba nerozpoznal *haha* Tady se v poradně žádných uchylných keců prostě nedočkáš, musíš jít masturbovat jinam ...

1jara*

Raději přd aktem dvanáct hodin nejez a nepij, kdyby jsi zjistil že je to muž jak napsal Fidonet , tak ať se nepozvracíš.

nu*
hodnocení

0x

dotyčná si tě určitě povede, když jí řekneš že je to poprvé, a není to o technice, ale o přístupu, ten je ze všeho nejdůležitější, nemyslím tím abys k ní přistoupil zezadu, ale aby jsi se nechoval jako sobec a egoista, pak si to s tebou ráda kdykoliv zopakuje

janourecek*
hodnocení

0x

a nebylo by třeba lepší se poprvé milovat s holkou kterou budete milovat a ne přijít o panictví při nezávazným sexu? Ale jinak se nebojte jestliže je žena zkušená tak vás jistě povede a hlavně sex se neplánovat nedá :-D to vždy vyplyne ze situace :)... ale jinak hodně štěstí jestli jste pevně rozhodnut.

pokus*
hodnocení

No, zapomněl jsem asi připsat, že to neni placená služba (podle některých):(

cyril*

Takže mimoškolní výchova či samaritánství?

knopka*
hodnocení

0x

Já myslím že pokud je ženská rozumná tak se nemáš čeho bát.Zklameš když budeš ze sebe dělat hnupa,chovej se přirozeně a humor v pravý čas na pravém místě určitě nezklame *palec*.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]