Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vezmou mě v Plasma Place po tomto všem?

Od: schlammo19 odpovědí: 1 změna:

Krásný den,

myslíte, že mám po tomto všem ještě šanci chodit pravidelně darovat plasmu, nebo už to nepůjde?

Ve městě máme 2 centra, kde se daruje plasma. Na jednu z nich jsem chodil asi 5 měsíců a poté si to rozmyslel a už nepřišel. Neomluvil jsem se, že nepřijdu. Oni mi poté během 2-3 dnů opakovaně volali, nevzal jsem to. Asi 2-3 měsíce jsem nikam darovat plasmu nechodil, po čase jsem zkusil přejít na druhou, kde jsem ovšem byl poprvé a naposledy.

To, proč jsem se tak rozhodl, není důležité. Stejně tak není důležité ani to, proč jsem se opět rozhodl začít znovu chodit. Jen se ptám, jestli by bylo možné, že by mi povolili tam znovu chodit (např. když bych se zkusil osobně omluvit?)? Konkrétně chci začít chodit tam, kde jsem chodil cca 5 měsíců. Objednával jsem se před každou návštěvou přes nějakou mobilní aplikaci a po 2-3 měsících, co jsem přestal chodit, jsem si všimnul, že už v té jejich aplikaci nejsem zaregistrovaný.

Myslíte, že to půjde, nebo už ne? To, jak to dopadne, mi je celkem jedno, chápu, že jsem si to asi pokazil, ale uvidíme..

Díky za odpovědi!

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Telefón máte, stačí otevřít ústa a zeptat se.
Hlavu vám neutrhnou.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]