Nejste přihlášen/a.
Krásný den,
myslíte, že mám po tomto všem ještě šanci chodit pravidelně darovat plasmu, nebo už to nepůjde?
Ve městě máme 2 centra, kde se daruje plasma. Na jednu z nich jsem chodil asi 5 měsíců a poté si to rozmyslel a už nepřišel. Neomluvil jsem se, že nepřijdu. Oni mi poté během 2-3 dnů opakovaně volali, nevzal jsem to. Asi 2-3 měsíce jsem nikam darovat plasmu nechodil, po čase jsem zkusil přejít na druhou, kde jsem ovšem byl poprvé a naposledy.
To, proč jsem se tak rozhodl, není důležité. Stejně tak není důležité ani to, proč jsem se opět rozhodl začít znovu chodit. Jen se ptám, jestli by bylo možné, že by mi povolili tam znovu chodit (např. když bych se zkusil osobně omluvit?)? Konkrétně chci začít chodit tam, kde jsem chodil cca 5 měsíců. Objednával jsem se před každou návštěvou přes nějakou mobilní aplikaci a po 2-3 měsících, co jsem přestal chodit, jsem si všimnul, že už v té jejich aplikaci nejsem zaregistrovaný.
Myslíte, že to půjde, nebo už ne? To, jak to dopadne, mi je celkem jedno, chápu, že jsem si to asi pokazil, ale uvidíme..
Díky za odpovědi!
4x
Jestli Vás jedno či druhé centrum znovu vezme co by dárce je na nich.
Jednejte tak, aby jste se za své chování nemusel omlouvat. Budí to větší serióznost a společenský kredit (když už sám člověk necítí potřebu slušně vystupovat a jednat s okolím).![]()
Proč to píšu nebo říkám není důležité. Stejně tak není důležité, jestli Vás znovu přijmou.
Pokud nejste plnej drog nebo infekčních nemocí, tak není důvod, aby Vás opět nevzali.
Proč si to myslím nebo chápu z textu není opět důležité k pochopení a posouzení situace, zda Vás mohou opět přijmout či nikoliv
.
Záměrně jsem použil Vaše slova. Není se čeho bát a zvednout telefon. Případně se i omluvit a vymyslet si historku s řešením důležitých věcí v rodině, atd...
0x
Plazma centrum neni nějaká urážlivá bývalka na kterou jste neměl náladu.
Pokud jste zdráv tedy vhodný dárce tak nevidím důvod proč by vás znovu nevzali,
a že vas vymazali? Nepotrebuji dárce který nereagují,potřebují nejspis ty kteří spolupracují. Nevim ani nechci vědět jak to funguje.
Jen můj logicky názor.a nevím proč vymýšlet pohádky proč jste nereagoval, podle toho jak moc vás znají, bych buď řekla nebo neřekla oco šlo,ptat se nebudou a pokud ano odpovidat nemusite jde jim jen i vaši plazmu.
I muži maji své dny že...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.