Nejste přihlášen/a.
Zdravím. Dle obvodní mám chřipku a vystavenou PN min. na týden. Že mám horečky téměř 40 je asi norma. Že mě bolí klouby bych také k chřipce připisoval za normu. Dokonce ani na rýmičku neumírám (ačkoli nos mám slušně zabetonovaný a ať smrkám jak chci, pernamentně plný. Pulzuje mi z toho v hlavě.)... Co mě ale doopravdy otravuje život je kašel. Když stojím, sedím, ještě to jde. Jakmile si ale lehnu, je hotovo. Kašlu tak dlouho, dokud se zase neposadím. Ze včera na dnešek jsem se moc nevyspal. V sedě mi to holt moc nejde (ale zase aspoň nekašlu tolik). Dnes jsem se zařekl, že to vydržím. Jenže to prostě vydržet nejde. Po ulehnutí je kašel stále intenzivnější, až jsem reálně v kapesníku hledal vykašlané orgány. Vzdal jsem to ve chvíli, kdy mi bylo na zvracení. Zkouším to dnes celý večer, ale epizoda je stále stejná. Prosím poraďte, co dělat. Z toho kašle mi už je špatně.
Normální stav. Je to hrozné. Všechny vaše příznaky souhlasí. Nos proplachovat Vincentkou nebo lehce slanou vodou.
Ano, Vincentka je opravdu leciva. Krome tekute formy existuji i pastilky, ale ty jsou spis na bolesti v krku.
Je rozdil mezi leky na odkaslani a leky na utlumeni kasle. Spousta lidi to zamenuje. Ty na utlumeni jsou na noc.
Na noc si skutecne kolem sebe omotejte perinu a spete v polosede. Co nenaspite v noci, dozenete pres den treba u TV.
Preji brzke uzdraveni, Jezisek ceka!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.