Nejste přihlášen/a.
Co uvést do refundačního formuláře když poslali nesprávný počet položek, jedna schází, ale jinak jsem se zboí spokojen takže ho nechci vracet? Už jsem to používal, ale potřebuju aby vykompenzovali chybějící kus
Jj, vrácení/refundace-zaslána nesprávná položka-do pole napsat... objednáno xy kusů, došlo x kusů, chybí 1 kus, nejlépe ještě přidat foto kusů, které přišly.
Já si vždy natáčím rozbalování balíku a to samé i u Z-boxu, když ho otevírám a přebírám zásilku..
@aaa někde děláte asi chybu
, tady odkaz a postup na podporu temu.com/...
anebo tady temu.com/...
Jenže oni mi dávají formulář na vrácení. A ten nechci. Nechci to vracet. Jen zlomek ceny tj 1/20 ceny.Další krok: "
Požádat o vrácení
Vybrat položky
2
Vyberte způsob
Vyberte způsob vrácení zboží
Zásilkovna
Předání (není vyžadována tiskárna) 61 Kč
Odevzdejte balíček s využitím kódu pro vrácení.
Vyberte způsob refundace
POZNÁMKA: Refundace jsou vydávány a zpracovávány v souladu s našimi zásadami pro vrácení zboží a refundace.
Obdržíte během několika sekund po vystavení
Zůstatek kreditu Temu
Nikdy nevyprší
Bezpečné
Jak to funguje
Měli byste obdržet do 5-14 pracovních dnů po vystavení
Původní způsob platby
Konkrétní datum závisí pouze na vaší finanční instituci.
1 vybranou položku je třeba vrátit
"
Nahoře je nabídka podpora. V ní je chat S temu. Vrátili mi peníze za celé zboží to nechápu. Tvl. Měli vrátit
jen 1/20 z ceny. Mám to reklamovat? Vrátili moc.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.