Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rozhalsový poplatek

Od: karosar® odpovědí: 1 změna:

Dobrý den, v dubnu tohoto roku jsem si pronajal byt, předtím v tomto bytě nikdo nebydlel je to novostavba. Do dnešního dne jsem nezaplatil žádný rozhlasový ani televizní poplatek. Kontaktoval jsem majitele bytu, který mi byt pronajímá a on mi řekl, že tyto poplatky taky nijak u tohoto bytu neřešil. Nainterentu jsem našel, že ty poplatky má platit osoba co fyzicky v bytě bydlí, čili já. Televizi nemám, mám jen chytrý telefon s internetem a notebook a autoradio, tak se domnívám, že se mě týká jen rozhlasový poplatek. Dnes jsem se zaregistroval k placení rozhlasového poplatku jako nový plátce a měl bych zaplatit 55 Kč za měsíc. Udělal jsem to správně, nebo jak nahradit ty měsíce, které tu bydlím a poplatek jsem neplatil nikdy v životě.

Díky

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Ano , udělal jste to správně,zpět bych nic neplatil.ALE vlastníte chytrý tel. , notebok takže to samé by jste měl udělat u TV poplatku

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]