Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
před dvěma roky jsem prodělala Covid a od té doby mi prořídly vlasy. Jídelníček mám celoživotně vyvážený. Zkoušela jsem různé doplňky stravy a šampony z lékárny, avšak když mi nic nepomohlo, tak jsem se rozhodla jít k lékaři. Jenže jsem dostala zánět v uchu a brala jsem antibiotika. Ty antibiotika dnes beru poslední den. Mohu jít s těmi vlasy v pondělí k lékaři? Pokud mě pošle na odběry krve, nebude ten výsledek ovlivněn těmi antibiotiky?
Díky za radu.
@andulka: Na vasi otazku ohledne odberu krve vam neodpovim, ale mohu dat jedno doporuceni ohledne rustu vlasu. Mam to osobne vyzkousene a funguje to. Jsou to kapsle od Dr. Max Revihair. Brala jsem je tri mesice a vlasy se mi uzdravily a zacaly rust nove. Prodavaji i sampon a kondicioner, ale ty asi nemaji takovy ucinek, jako jmenovane kapsle.
Prectete si slozeni a recenze.
Antibiotika rozhodně ovlivňují krevní obraz. Ale to i prodělaná nemoc.
Proto se odběry dělají z odstupem, aby výsledek byl relevantní k posouzení.
Většinu farmak metabolizují játra a ledviny. Takže bych čekal bílé krvinky zkrz nemoc (imunitu), CRP a z jaterních určitě ALT a další...
Lékaře na antibiotika upozorněte a jeho postup nechte na něm. Ne na nás nebo na sobě ![]()
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.