Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kompresni stehenni punčochy?

Od: aja1946® odpovědí: 4 změna:
Nevi někdo, na kolik párů přispívá ozp ročně?
A ještě se zeptám, jak často je perete, peru ručně za 2 až 3 dny a už mám hodně povolené lemy dole i nahoře a začínají spadávat, nosim je opravdu denně,děkuji.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Když jsem si v září vyzvedávala kompresní podkolenky, zmínil se lékárník, že na další pár na předpis budu mít nárok za půl roku. Domnívám se, že u podkolenních i stehenních punčoch to bude stejné. Ale v lékárně Vám to upřesní. Peru je tak po 4-5 dnech ve vlažné vodě, ručně a mýdlem. Je možné, že i mně se za ty tři měsíce trochu vytahaly horní lemy. Z levé nohy, kterou mám zřejmě nepatrně tenčí, podkolenka trochu spadává.

hodnocení

2x

Jednou za půl roku. Před 2 lety jsem je potřebovala a ještě před tím po zákroku.

Napište si datumy do kalendáře ať máte přehled. Ono to uteče dost rychle.

hodnocení

0x

Zkuste temu.cz /Čína/ tam jsem koupil za pár korun.

doplněno 12.12.25 13:42:

temu.com/...

nebo AliExpress:

aliexpress.com/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]