Nejste přihlášen/a.
Pokud e-shop nabízí i jiné způsoby, tak volím radši z nich. Balíkovna je česká pošta, a podle toho to vypadá. Zásilkovna má u nás boxy jen na aplikaci (podle stránek zásilkovny, jinak vypadají, že klávesnici na zadání kódu mají, ale nebudu riskovat), takže tu taky vylučuju.
Nejradši mám PPL, to máme box před barákem, ale ta většinou v nabídce nebývá a nebo je za vyšší cenu (a peníze jsou přednější). Z těch ostatních je to asi jedno.
Naposledy jsem si nechal doručit přes DHL, obchod to připravoval 2 dny, takže to DHLce předal v pátek odpoledne, a v boxu to tak bylo až v pondělí. Divím se, že to do těch boxů nehážou i přes víkend, já bych si to v sobotu v pohodě vyzvednul. Zvášť v takové exponované době jako je před Vánoci.
Jinak se zásilkovnou na výdejní místo mám víceméně pozitivní zkušenosti (ale vzhledem k fluktuaci těch výdejních míst, asi i výdejní místa mají negativní zkušenosti), ale boxy jsou lepší, ty fungují non-stop, nemusím myslet na to, abych se trefil do nějaké pracovní doby.
A neleží Vám na ukládací poště?
Zašla bych na přepážku a položila dotaz ještě tam.
Jinak též spokojenost s PPL.
Jezdí stálý doručovatel a ty služby jsou znát, když zná svůj rajon a lidi.
Stejné to bylo z ČP, kdy lidi byli srdcaři, znali své rjóny a věděli, kam doručovat náhradně. Ale bohužel, lidi vyházeli, rajony předělali, snad i úmyslně, aby se prý nedělaly nepravosti.
Jakože v Praze Balíkovna přestala doručovat? To asi ne. Zřejmě na tom konkrétním depu pracují lidé, kteří by měli spíš docházet na pracák než na poštu. Prostě musíte tak dlouho prudit, podávat stížnosti všude možně, až vám balík doručí. Já osobně problémy nemám (ťuk ťuk) a používám k doručování vždy Balíkovnu, pokud ji e-shop nabízí. Třeba se Zásilkovnou mám zkušenosti horší, jednou mi balík z Temu ukradli, jednou to cestovalo po depech týden, a už několikrát se mi stalo, že balík doručili na jiné místo než bylo zvoleno.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.