Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Balíkovna v Praze nedoručuje 14 dni

Od: as odpovědí: 7 změna:
Balíkovna v Praze nedoručuje, od 3.12. mě někde na poště v Praze leží balík na dobírku dle online sledování a nejsou ochotni jej doručit na určené výdejní místo Balíkovny. Celkově je balík v bludišti Balíkovny od 1. 12. Má někdo také v Praze uleželý balík? Děs. A to jsem se vyhnul doručováni negativně pověstnou Zásilkovnou...

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jakub
hodnocení

0x
Anno to odpovida me zkusenisti , s Balikovnouu to trva dele. Jsem zvykly na zasilkovnu kolem 3dnu ale ted me namichlo ze to trvalo tyden.

hodnocení

0x
Osobně mám se Zásilkovou dobré zkušenosti. Pravda, jednou nastal problém, že v boxu byla po otevření prázdná schránka, ale po reklamaci zboží přišlo na druhej pokus.

mll
hodnocení

0x

Pokud e-shop nabízí i jiné způsoby, tak volím radši z nich. Balíkovna je česká pošta, a podle toho to vypadá. Zásilkovna má u nás boxy jen na aplikaci (podle stránek zásilkovny, jinak vypadají, že klávesnici na zadání kódu mají, ale nebudu riskovat), takže tu taky vylučuju.

Nejradši mám PPL, to máme box před barákem, ale ta většinou v nabídce nebývá a nebo je za vyšší cenu (a peníze jsou přednější). Z těch ostatních je to asi jedno.

Naposledy jsem si nechal doručit přes DHL, obchod to připravoval 2 dny, takže to DHLce předal v pátek odpoledne, a v boxu to tak bylo až v pondělí. Divím se, že to do těch boxů nehážou i přes víkend, já bych si to v sobotu v pohodě vyzvednul. Zvášť v takové exponované době jako je před Vánoci.

Jinak se zásilkovnou na výdejní místo mám víceméně pozitivní zkušenosti (ale vzhledem k fluktuaci těch výdejních míst, asi i výdejní místa mají negativní zkušenosti), ale boxy jsou lepší, ty fungují non-stop, nemusím myslet na to, abych se trefil do nějaké pracovní doby.

hodnocení

0x

A neleží Vám na ukládací poště?

Zašla bych na přepážku a položila dotaz ještě tam.

Jinak též spokojenost s PPL.

Jezdí stálý doručovatel a ty služby jsou znát, když zná svůj rajon a lidi.

Stejné to bylo z ČP, kdy lidi byli srdcaři, znali své rjóny a věděli, kam doručovat náhradně. Ale bohužel, lidi vyházeli, rajony předělali, snad i úmyslně, aby se prý nedělaly nepravosti.

hodnocení

0x

To mě nepřekvapuje, Balíkovna je Česká Pošta v převleku. Zatím co přez ní šlo, tak jsem pro to musel na poštu i když jsem byl doma a zvonek nám jde, nebo to aspoň dovezli úplně jindy, než psali, že dovezou.

Se Zásilkovnou mám naopak zkušenosti jen dobré.

0rion
hodnocení

0x

Jakože v Praze Balíkovna přestala doručovat? To asi ne. Zřejmě na tom konkrétním depu pracují lidé, kteří by měli spíš docházet na pracák než na poštu. Prostě musíte tak dlouho prudit, podávat stížnosti všude možně, až vám balík doručí. Já osobně problémy nemám (ťuk ťuk) a používám k doručování vždy Balíkovnu, pokud ji e-shop nabízí. Třeba se Zásilkovnou mám zkušenosti horší, jednou mi balík z Temu ukradli, jednou to cestovalo po depech týden, a už několikrát se mi stalo, že balík doručili na jiné místo než bylo zvoleno.

hodnocení

0x
Mám bohužel stejnou zkušenost, "z technických důvodů" nedoručují domů, ale jen na poštu do vedlejší vesnice, kam se kvůli otevírací době nestíhám z práce z Brna dostat. Zvlášť to štve, že se zpravidla jedná o malé balíčky z alíka (už asi 6 ks). A kdyż z práce uteču dřív a poštu stihnu, tak tam stojí v řadě až ke dveřím 8 stejně naštvaných lidí, kteří musejí pro balíček. Už jsem jim i psal:
"Dobrý den,
velmi nás mrzí, že Vaše zásilka nebyla doručena na uvedenou adresu a byla rovnou uložena na pobočce pošty.
Aktuálně čelíme mimořádnému množství přepravovaných zásilek v kombinaci s omezeným personálním obsazením.
V těchto případech postupujeme dle Obchodních podmínek (bod 21, písm. e), které umožňují uložení zásilky na ukládací poště.
Chápeme, že je tato situace nepříjemná, a omlouváme se za způsobené komplikace. Pokud s podmínkami dodání nesouhlasíte, doporučujeme obrátit se na odesílatele, který může podat reklamaci přepravy.
Za způsobené nepříjemnosti přijměte, prosím, naši omluvu.
S pozdravem
Petra"
Pošťačka mi říkala, že jim chybí 19 lidí na rozvoz. Tak si říkám, proč to nemůžou dělat ty stovky tisíc Ukrajinců. A rovnou si odpovím, ten, co ho tu nechali jezdit s autobusem, zdrhl s kasou a následně někdo zapálil autobus. Tak možná jim tohle nechtějí, nebo nemůžou svěřit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]