Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Náhrada za krém Batrafen

Od: tan odpovědí: 5 změna:
Dobrý den,roky používám krém Batrafen kvůli vyrážce na obličeji, problém ale je že už krém není dlouhodobě na trhu tak bych potřeboval náhradu, chtěl bych pokud možno něco bez lékařského předpisu, nemáte s něčím zkušenosti? Děkuji za rady

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Zdravím, zkusil jsem krém vyhledat a pokud lze důvěřovat tomu, co mi to našlo, tak by měl být dokonce ve vícero lékárnách, ovšem na předpis. Mrkněte na výsledek vyhledávání dostupnost-leku.cz/...

hodnocení

0x

Jaké je složení Batrafenu? Kupoval jste ho v lékárně nebo v drogerii? Čí to je výroba?

doplněno 12.12.25 08:28:

Našla jsem, v lékárnách by měl být. Odkaz

hodnocení

0x

Dívala jsem se na internetu a nikde jsem na něj nenarazila.

Pokud by byl tedy ke koupi, tak leda na lékařský recept.

Ale zároveň v roce 2022 byl na tento krém dotaz a lékarnice odpovídá, že se nevyrábí a lék s podobným složením není.

drmax.cz/...

Ještě existuje roztok (Zentiva), ale pouze na lékařský předpis i když se reklama objeví, pokud jej zadáte v lékárně, tak je přípravek nedostupný.

Zkuste v tomto případě, polské lékárny nebo na Slovensku, možná i Amazon a podobné.

Tenkrát za covidu třeba Ivermektin zde v ČR nebyl k dostání, ale v Polsku a na Ukrajině ano.

hodnocení

0x

Položte tento do poradny Benu nebo Maxe . Ti vás nevedou správně.

tan
hodnocení

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]