Nejste přihlášen/a.
Dobry den,chtel bych se zeptat nebo spise poradit ohledne jedne veci ve vztahu..
S pritelkyni sme spolu 9 mesicu podle obou krasny zamilovany vztah kde si vse dokazujem.Za dobu naseho vztahu sme nemely zadnou velkou hadku skoro vubec,krom jedny situace kdy sme na sebe rvali ale to je tak 4 mesice zpet,a krizi sme meli jednu coz je dukaz toho ze se milujem a proste si dokazeme vyjit vstric a zmenit se jeden pro druhehoAle ted k mymu problemu jednou proste kdy jsme byli s pritelkyni byli venku mi to nedalo se zeptat jestli se neco nedeje a ejhle kamen urazuu tvar ji ztuhla a rekla mi ze na jeji skole(mimochodem ji je 21 a me 23)je jeden kluk co se oni zajima a proste ona ten zajem jak to rict rekla mi ze je to neco zas noveho hezkyho a ze se ji ten kluk libi ale ze proste me miluje a nikdy by snim nic nemele ze ho bere jako kamarada nic vic samozrejme ja ji verim ale je to pro me hnusne a co si ted mam myslet?jkdyz se snim kazdej den bude potkavat na skole rekl sem ji at to tomu klukovi rekne ze je stastne zamilovana a ze ja onem vim aby zaradil zpatecku ale pochybuju ze mu to rekne nehlede na to ze de nekam na kafe a kdyz se ji opratrne zeptam skym tak mi to nerekne a ja si hned myslim ze de snim na rande
jenze je mi to porad blby se ji na to ptat a myslim ze to nas to zbytecne unavuje
jak se stimhle mam vyrovnat?nebo usinat?dalsii problem je vtom ze proste sem u ni byl vse bylo nadherny dokazovali sme si jak si milujem proste vsechno co vztah ma mit,dokonce sem se odvazil zeptat co ten kluk a rekla ze si snim nepise coz me uklidnilo ale stejnak to porad v hlave nosim coz by nebylo vsechno jelikoz od ty doby co sem byl u ni ja nevim co se deje ale proste mi prestala rikat slovo MILUJU TE a od holky co mi to dokazovala ne porad ale rikala mi to je to pro me strasny rikam si jo ma toho hodne uceni a tak tak se vtom nechci vrtat,ale proste Me to mrzii a to slovo mi tak nejak zacina dost chybet a sebeduvera a kdyz ji to naznacim rika ze proste neni zvykla to davat tak casto najevo ikdyz to tak cití ale me to mrzi a at ztoho nedelam kriminalku jenze me to stve pro me to slovo dokazuje ze me miluje a ze se nic nedeje ale kdyz ho nerika nebo neciti tak se neco deje a me to srotuje hlavou jenze kdyz se ji zeptam tak me ujistuje ze se nic nedeje
to slovo mi proste chybi co mam vtomhle delat aby proste zase moe laska uvedomila zacla rikat nebo naznacovala ze je stastna nebo aby se ji po me zacalo stejskat kdyz spolu nejsme opravdu mi tak pripada ze ji asi ani nechybim a chtel bych aby se na me tesila az se uvidime nejakou sms ji to ukazat nebo aby videla ze mi chybi,ale nechci ji bombardovat sms nebo volanim to je kravina ale proste potrebuju vtomhle radu jestli nekdo mel stejnej zasek ve vztahu ja sem byl proste zvyklej si to dokazovat napsat si to a byl sem stastny a najednou uz tejden nic jasny je to kratka doba ale chci tomu radsi predejit nez aby to nabyvalo na case ja to holku strasne MILUJU ale nechci ji porad a sebe otravovat vetou JESTLI SE NECO NEDEJE
dekuji
Milý Speare.
Před pár lety jsem měla přítele povahově podobného tobě. První půlrok by moje zápisky vypadaly stejně jako ty tvoje dnes. Prostě samé miluji tě, chybíš mi, dokazování si lásky. Pak jsem se mu začala vyhýbat, začala jsem lhát o maličkostech, vykrucovat se ze společných aktivit. Byl z toho ošklivý rozchod, kdy mě dotyčný hystericky pronásledoval další čtyři měsíce. Byl to takový polo-chlap jako ty, slaďoučký a empatický, zaměřený hodně na slova, nikoliv na činy. A v tom je teď tvůj problém, to tvé vyžadování slyšet, jak moc tě tvá slečna miluje. Už tě nemiluje, začal jsi jí lézt na nervy, v nejlepším případě tě má stále ještě ráda a můžete svůj vztah zachránit. Pokud to budete chtít oba dva.
Doufám, že jsem to nenapsala moc tvrdě. Určitě jsem tě nechtěla ničím urazit. Ber to jako látku k zamyšlení. Pokud se ale chceš dostat opět do centra jejího zájmu, musíš ze sebe udělat pořádnýho chlupatýho chlapa - ne chlapce tak nejistého, že ji neustále tlačí do projevů náklonnosti.
De oto ze kdyz sme spolu zacinaly sem todle vubec neresil bylo mi to jednoo a byl sem to prave ja kdo neco takovydleho neresil nedelal zadny drahoty ale moe pritelkyne,ale postupem casu me to moje pritelkyne naucila abych proste zacal dokazovat a to je to,ja sem do toho vztahu sel dalo by se rict tak jak chce ted ona zadny prehnany myslenky zadny zarleni nebo bombardovani sms ale jen tak krasny nezny dokazovani ne kazdou hodinu a kazdej den ale obcas kdy je to krasny to rictpri vsi ucte kvam respektuji co pisete ale de to aby mi este necely tyden par dnu napsala miluju te v nadhernym vzkazu co sem od ni vzivote nedostal behem 9 mesicu a po par dnech me prestala milovat?de to?ja myslim ze kdyz me ma rada a miluje tak todle nejde znicit bez nakych velkych pricin my se nehadame nic deto behen 3-4 dnu obratit absolutne list?nas vztah je postavy na tom ze se vydame parkrat tejdne 1-2-3 max je to proto abysme oba vyuzily co chceme delat konicky,jit obcas z prateli na party na kafe,ucit se,pracovat ale zavoren ta doba nas ma naucit aby sme si chybelii a tesily se na sebe
nikdy sem po pritelkyni nechtel aby sme se vydali kazdy den je to strasny stereotyp a kravina..po dnesku vim teda jedno vracim se z5 ke svym korenum kdy sem to nehrotil pritelkyni sem stim porad neotravoval a uzival si ty chvilky sni opravdu myslim ze kamen urazu vtuto chvili je ze je to nekdy otravne a proste se clovek kdyz se nadtim zamysli nedivi
tak jak sem zacal ikdyz to bude tezke hlavne nemyslet na to a mit sni krasny vztah jak doted akorat me to vykolejilo ztoho normalniho vztahu a zacal sem si rikat co to ma znamenat nedeje se neco?apd..dekuji za rady
Este teda chci rici ze my sme se doted nebombardovali sms nebo nerikali kazdou hodinu miluju te ale proste parkrat sme si to za ten tyden rekli nedelej te ze me zas zenskou ze sem cekal u mobilu jestli mi nahodou nenapise miluju te a kdyz ne tak sem ji zprdnul to ne zas ale proste to porad ptani jestli se neco nedeje me jak ji tak me unavuje a kdyz mi rika ze je vse v poradku co si otom mam myslet kdyz porad nekde v my hlave si rikam jestli mi doopravdy rika pravdu ikdyz vni mam duveru,este pred par dny kdyz to bylo krasny tak sme si to rekli,ale najednou par dni ubehlo a nic a zajem takovej nezajem no nevim :-/ idkyz mi treba dnes napsala jak se na me tesi nebo ze ji chybim tak tomu stale moc neverim no a porad si myslim ze se neco deje a v nasi konverzaci se snazim drzet pri zdi nebombradovat ji smajlikama srdickama ale takovy zajem o ni zadny miluju te nebo libam te nic zkousim netlacit na pilu a nechat to byt treba to pomuze:-/ nechci ztoho delat kriminalku mozna se nic nedeje ale radsi vsemu predejduu a budu mit stastny vztach nez nestastny vztah ktery by skoncil hnusne jako vam driv! moc dekuji za rady ikdyz se to zda jako blby dotaz rad si otom takhle popovidam opravdu sem todle zazil poprve
Pro jedno kvíti slunce nesviti..Pokud o ni pochybujes, tak ji nikdy nebudes verit na 100% a pokud nemuzes verit na 100% tak to ani nema smysl. Najdi si jinou, je ti teprve 23, tak neni co resit.
No - myslím, že Spear dal jasně najevo, že novou dámu svého srdce zatím nehledá.
Btw, pane tazateli - zkus si spočítat, kolikrát jsi v tomto vlákně použil slovní spojení "miluji tě"
Já si myslím, že si opravdu potřebuješ dát pohov a snažit se dát Vašemu vztahu opět zdravý směr... A taky vidím, jak zlehčuješ problémy, které máš zakořeněné sám v sobě. Tvojí slečně už dochází trpělivost, úplně ji vidím a slyším, co o svém vztahu k tobě říká svým kamarádkám... je to jen mladá ženská, která si nechává otevřené možnosti. Jako my všechny. Neidealizuj ji. Ani sebe.
Doopravdy jinou nehledam a ani nemam zajem si hledat sem stastnej stou co sem,takze rada tipu nech ji plavat najdi si jinou pro me neexistuje a ja od problemu opravdu neutikam ale chci je vyresit.
Ano mozna sem to popsal trosku jinak nez bych chtel a vyjelo mi tam vice miluje apd samozrejme si to uvedomuju takze uz vim jake to asi je bombardovat nekoho a i to u vas jako zeny rika jake to tech posledni par dni bylo vcera sem ji slibil pritelkyni ze to co ted par dni probihalo uz se zmi strany nikdy nestane nestane a ukazu ji ze kvuli ni se budu snazit zmenit k lepsimu poznal sem ikdyz to je slovo krasny tak ve vetsi mire dokaze zpusobyt takovedle problemy..
Problemy nezlehcuji kdybych je zlehcoval tak bych sem nejspis ani neprisel psat o rady a dal se uziral nesmyslnymi myslenkami apd,snazim se pochopit kde je problem a asi uz vim kde je ta triska v pate...
Take si myslim ze nejlepsii by bylo dat vztah do tich starych koleji kdy sme oba nic neresily a chvilky spolu si uzivaly a nekazily sme si je zbytecne paraidnima kecma tipu jestli se neco nedeje dekuji za rady
Držím ti palce.
A jenom mezi námi - zapracuj trochu probůh na pravopisu. Pokud své slečně sekáš tolik chyb do sms zpráv, máš další problém navíc...
Super odpověď. Je to pravda. Tohle by mi taky lezlo na nervy.
Speare, ona si možná Tvoje dívka potřebuje v hlavě jenom všechno srovnat. Po nějaké době vyprchá chemie, růžové brýle a nastupuje realita, člověk začne o vztahu víc přemýšlet. A na to potřebuje klid. Ne pořád miluji tě, co s tebou je? Neumím si představit, že by se mě na to manžel pořád ptal, když mám den bez nálady. Upřímně? Poslala bych ho do háje.
Když jsem zasmušilá a sama neřeknu že mám problém, tak si ho chci pořešit sama. A to jenom proto, protože nevím, jestli neřeším hloupost, nebo jestli je to vážné. Pokud je to vážné, přijdu sama.
Rada? Já bych se na Tvém místě vykašlala na trápení, jestli mě má ráda, nemá ráda, to dělají děti s kopretinou. Začni se bavit třeba o vánocích, co si koupíte, kde, nebo jak si je uděláte, jestli pojedete někam na Silvestra. (mimochodem je teď nejlepší čas na objednávku oslavy třeba někde na horské chatě, v prosinci už může být vše obsazené). Myslím si, že jí to plánování bude bavit víc, než Tvůj ztrápený výraz.
Snaž te se pochopit,že vy máte už 7lety vztah s manželem,takže uvás kdyby manžel začal obtěžovat s kecma tipu nestalo se něco nebo vyžadoval každý den miluju tě.Tak je mi jasné že byste ho dřív nebo pozdějc pořádně sjelaAle prostě mi sme v začátku toho všeho kdy prostě eště nedavno relativne,chtěla todle moje přítelkyně po mě a najednou takovejdle zásek proto mi to bylo divné víte
.
Už vím jak se na to asi kouká a vidí že jí to nejspíš už unavuje,takže všechny tidle problémy už nebudu řešity,abudu si jen užívat ti chvilky sní.Nějaké co se děje nebo bombardovaní a ták nechám malinko vyšumnět,a budu radši řesit jak silvestra,tak vanoce,a hlavně společné nakupy po vánocích na které se oba moc těšímeDěkuji za rady
Takže vše co se zde probralo bylo pravdivé.Problém je u mé drahé polovičce,po několika dnech sme se konečně dostali k problému všeho a to je že těd je toho na ní strašlivě moc a to díky škole(malinko doumám jestli vtom neni spíše někdo ale na to nemyslim)jelikož ma zkouškové období tak mi napsala že je ráda že dejcha a že nemůže mi ted psat hezké věci,což chápu má toho opravdu hodně byla nemocná a těd ta škola,takže problém je vtom že když de prostě do tuhýho a prostě je takovýdle období kdy hlava neví kam dřív skočit ona začne myslet na to nejhorší že se nám nedaří..Prostě hlava jí začne blbnout a ona pak neví co chce!Což je prostě kravina ona dokud jí nedokažu vštípit že u nas nikdy nebyl žádnej problem hadka nebo tak tak prostě myslí okamžitě na to nejhorší že to némá cenu že neví jestli se chce rozejít možna že prostě neví,ale to je prostě hovadina,vždy když si sedneme a vklidu to probereme zjistíme že jeden bez druhého to prostě nejde,a řekneme si co chceme jeden od druhého je to třeba na měsíc-2 vklidu a štastny vztah jen to hezký,a pak je pár dní špatnejch ona to ma v povaze už sem si na to zvyknul že né vždy je vše růžové prostě že pokud jí hlava neví kam,tak prostě se mění city a myslí hned na to nejhorší přitom je to kvůli kravině např.Já tu holku zbožnuji a nechci jí ztratit.Dneska píše započet chtěl bych jí nějak napsat nebo ukázat ne ve velký míře ten zájem o ní aby věděla že se na mě těd vtom období může spolehnout jako na partnera ale nevím jak jí to napsatuž jí ani po několika dnech nebombarduji píšeme si jednu 2krat sms denně a pak třeba chvilku na Facebooku nacož hodně ocenila a řekla že me vtomdle zbožnuje že se snažim..V tejdnu si deme sednou nebo projít a popovídat si o všem,a já upřímně řečeno nevím jak se chovat až jí uvidim jestli jí mam obejmout dat polibek nebo tak?V jakym duchu by ta konverzace měla probíhat když o ní nechci přijít.Děěkuji za rady..
Speare, no vidíš, super. Když píše ten zápočet, prosím Tě nepiš jí zas, jak moc jí miluješ, má chudák jiné starosti, co jenom napsat krátkou sms. "Doma na tebe čeká překvápko. Držím palce." A šustit do města, koupit růžičku do vázy, svíčku, dva plátky masíčka, pytlík hranolek, trochu zeleniny a připravit romantickou večeři? Sám a hlavně umyj nádobí.
(ať nezkazíš romantiku)
Děkuji za radu napsal sem sms v klidu že ji držím všechny palečky a myslim na ní a jestli bude chtít at se mi pak ozve nostou večeří to neni špatný nápad ale je tu to ALE pokud se nemýlím dnes jí pravděpodobně neuvidím,potom včerejšku pochybuju měl sem dneska na ní čekat před školou ale to nejpíš také padlo
ted jenom čekám na který den se domluvíme snad to bude brzyy nebavý mě čekat
a chci hlavně aby to bylo zas normální jako dřív na sobotu sme si plánovaly že si uděláme krasný víkend prochazka obidek kino a pak krásný večer no tak snad se vše vyřeší v dobrém a ten víkend si užijem jako dřív
..jinak stou kytkou to neni špatný nápad už sem nadtím také přemýšlel
Děkuji za radu
Speare, ale zase. Větší radost udělá v Tvém případě růžička v ruce, než pugét v náručí. Nepřeháněj to.
Spear. Mám kamaráda, který má obrovské problémy se svojí přítelkyní. Ona mu stále píše SMSky. neustále mu volá, vyptává se atd. On kvůli ni přišel dokonce i o práci (neustále bral její telefonáty, až to jeho šéfa naštvalo a dal mu padáka). Z počáteční obrovské lásky u něho začíná převládat nechuť být s někým takovým, jako je ona. Takže pozor nato! Méně, je někdy více.
P.S.: Můj přítel také moc často neříká : Miluji Tě. Ale denodenně mi to dokazuje svým chováním. A je pravda, že když člověk slyší pořád miluji Tě, nemůže bez Tebe být apod. , tak mu ty slovíčka časem možná i trošku zevšední.
No tak to tvého kamaráda opravdu litujii,ale u nás zas takhle to nebylo ja jí pořád nevolal dalo by se říct že jen tak občas,a ne že bych jí bombardoval každej den to zas ne,ale tady vedlo k týdle situacii to že sem se do nekončna ptal jestli se něco NEDEJE a to byl kámen urazu těd sem to už pochopil a snad sem to stihnul dokud není pozdě snažím se ted být pozorný nevyvolávat zbytecný diskuze jestli se něco děje nepsat náký líbam tě nebo miluju tě to už nepíši jen čekam až to začne třeba psát ona a já budu jen rád
moc si přeji aby to bylo tak jako dřív protože mi na ní orapvdu záleží
ano slecna ma naprostou pravdu mam prozito take sve a dost jsem si vytrpel ,vlstne muzu rict ze to ze me udelalo chlapa.Moje pritelkyne do me byla blazen cele 2 a pul roku a potom sup a byla mi neverna najednou jako by to nebyla ona a vlsatne ted mohu rict ze se mi zhnusila,ale byl jsem v prdlei poradne to jo ale jen tak jsem se nedal rekl jsem si ok neposeru se jsem chlap a ukazu ji taky ze muzu mit i jine ser na ni ona te neche uz to zacina zacina konec vaseho chozeni budes brecet jak malej atd atd . ale to patri k vyvoji chlapa uvidis jednou ti jeste poleze do prdele trochu s ni zatoc klidne koukej do meilu a do mobilu ja to delam taky ukaz ze nejsi pica ze jsi koren a nenech si srat na hlavu nebut putka to je to nejhorsi zeny chtej chlapi ne picusaky a kdyz te sere nejakej frajer tak ho proste sundej ale res to jako chlap.a snad se neposeres ze neuslysis miluju te vsak je to jen slovo musis to cictit pokud ne tak se odmiluj nebo se to aspon nauc bude se ti to hodit uvidis
Speare, mě se to hrozně špatně píše, ale mám divný pocit, že Tvůj vztah je v háji. Já jsem s manželem 7 let, krizi jsme neměli žádnou, že bychom na sebe řvali taky nepamatuji. Právě že první rok je rok zamilovanosti, my jsme si plánovali hory doly i s horákama, druhý rok jsme pomalu střízlivěli a dnes si spokojeně žijeme. Já znám jeho chyby, on moje. Nu což. Ale nikdy jsem neprožívala takové pochybnosti, taková muka jako Ty. Můj manžel taky ne. Dokonce oba víme hesla toho druhého na maily, necháváme telefony odemčené jen tak ležet. Když řeknu kam jdu, tak tam taky jsem. Nikdy mě neprověřoval, i když, možná... Kdo ví? :D Ale důležité je to, že co se týče partnera, jsem v klidu a obráceně. A to je podle mně pilíř spokojeného vztahu. Klid, pohoda, společný DOMOV, prostor pro vlastní práci, rozvoj osobnosti, rodina... Ne se bát.
Takhle mozna sem to napsal trosku ze to vypada zle,dalo by se rict ze proste sme se nehadali nehadame,tou krizi sem mysle ze proste sme se chytli kvuli kravine a tak sme si dali na par dni oddech a bylo vse zas nadherne,tou hadkou sem myslel ze proste nepadla zadny tvrdy slova nic jen se zvysil hlasale ktomu problemu telefon a FCB hesla zname a kdyz se ji zeptam klidne mi i ukaze zpravy nebo ujisti ze tam nic neni at se klidne kouknu nebo tak ale me je to trapny se ptat..proste me mrzii to stim klukem kdyz me ujistujee ze me milujee a ze srdce patri jenom me...tak sem ji to veril nechal to byt je to tak tejden co mi napsala nadhernyy vzkaz na email kde do detailu popisovala jak me milujee a todle a ze nezna vztah kde by nebyli problemy a dala najevo ze mi problemi nemame coz bylo nadhernyy snad uprimne sem hltal slovo za slovem.i ten den co sem za ni byl byl nadhernejjj vse sme si dokazovalii ale proste vod ty doby mi to nejak nedokazuje a me to chybii nechci to nejak resti bombardovat sms ale proste chybi mi to ikdyz je to kratka doba kdo vi co bude v pondelii ale proste od holky co mi to davala najevo najdenou takovejdle skok?kdyz se ji zeptat rekne ze je vse v poradku a nic se nedeje jezne je tomu neverim rika ze proste neni zvykla to davat tak najevo ikdyz to citi ale proste ja nechci cekat na slovo MILUJU TE nebo chybis mi 1-2-3 tejdny co to jako ma znamenat
potom tom vzkazu kde mi psala jak me miluje a srdce patri jenom me najednou nic
?vtomdle chci vedet co to je ja vim ma toho dost uceni a tak takze ji nechci zbytecne porad ptat ale chci spat v klidu
a to zatim teda nespim protoze mi na ni opravdu zalezi
Nechci aby to vypadalo ze sem nejakej zarlivec to vubec ikdyz v maly miri ano jelikoz mi na ni zalezi,nic si netajime vse si rikame ale proste v posledni dnech to vypada uplne na upadku zajmunechci ztoho doopravdy delat kriminalku ale proste nevim jak se mam vtakovydle situaci zachovat?nechat ji cas?bombardovat sms typu jak te moc miluju?Kupovat ji kvetiny?to snad ne toe kravina nechci si jeji lasku kupovat jak nakej buchvi co!nebo ja nevim todle je poprvy co sem neco takovyho zazil a absolutne nevim co delat kdyz se vidime tak to akorat zkazim pac se porad vyptavam jak blbej
a to nechci chci aby to bylo zase stastny a ja na nic nemyslel...
dekuji
Když čtu podobné příběhy mladých ve vztazích, tak si vždy uvědomuji takovou skutečnost, a to takovou, jaká to je výhoda být starší, zralejší i rozumnější a vychutnávat si plody lásky vzešlé z prozatímní celoživotní zkušenosti. Za sebe musím říci, že v těchto věcech bych svůj věk, myšlení i zkušeností neměnil -ve smyslu vracení se o pár let zpět- při vidině prožívání -kolikrát- bezprostřednosti, avšak často i nicotnosti, ve vztahu...
A k autorovi:
Pořádný milostný vztah je ten, kdy důvěřuješ protějšku a víš, že v době nouze se můžeš o něj opřít. Všechny ostatní vztahy jsou jenom "chozením", které kolikrát stojí za h***o. Osobně si myslím, že ta pravá láska Tě ještě někde čeká...
Hold nekdo to uz drive prozil tak vi co vsechno to obnasii co ma udelat nebo ne,nekoho to hold este vsechno ceka jako me osobne podle myho nekomu radit ze ho ta prava nekde jeste ceka je kravina jelikoz clovek muze cekat treba 10-20-30let a promarnit svoje mladii hledanim lasky nehodlam aby nakonec to nezkoncilo tak ze tu pravou nenajde a zit sam neni pravy orechovi,cas leti jako ozivot takze si i ted rikam proc to tolik resit sme oba mlady muzem si spolecne ten zivot uzivat milovat a vse co ktomu patri ale hold sou nekdy i zly casy takze se ted i obavam
..Tudle holku zboznuji a hodne moc mi na ni zalezi hodne sme spolu zazily
a takhle to brat doopravdy nechci ikdyz na tom neco samozrejme bude..chtel sem radu nebo tip co delat jako jestli to nechat byt nedelat zadny vitr nebo tak neco
sem mlady clovek a nechci se kvuli tome nejak stresovat ale pro stastnej vztah z holkou co sem udelam vse i treba si nechat poradit od nekoho vice zkusenyho co ma vic zasebou ve vztazich
mozna sem to mel trochu rozepsat o tu slecnu s kterou sem..sem stastny ale i tydle detaily sou pro me dulezite ve vztahu a kdyz je nedostavam zacinam se obavat a proto se zakonite ptam jestli se NECO NEDEJE a to nechci jelikoz jak pisi je to otravne a hnusne porad dokola si tim kazit krasnej vztah...partnerce ve vsem duverujuu verim ji a nikdy sem nemel pocit ji neverit..az krapatko jak sem popisoval ted...v tezkych chvilich se na ni muzu spolehnout tak jako ona na me,ale todle me prostee ted zaraziloo a nevim co stim mam delat jelikoz sem to nezazil a vse je jednou poprve
nechci to nejak hrotit ale zas chci predejit problemum stim!protoze vim ze ta holka mi za to stoji
dekuji za rady
Všichni děláme a opakujeme stejné chyby, na které nás upozorňují zkušenější. Víte, zkušenost si musíte zažít, neboť se nedá naučit. Nečekejte od nás nějaká moudra, nedokážeme Vám odpovědět. Asi tak k Vám.
Pokud stojíte o mojí radu, tedy je taková, že byste si to měl podle svých možností a zkušeností sám usměrnit. Když to nevyjde, budete vinen jenom sám sobě. Na druhou stranu Vás to obohatí...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.