Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak je to od 1.1.2010 z podporou?

Od: crazim* odpovědí: 6 změna:

Zdravím,

nedávno mi v práci oznámili, že na mě nevyšla smlouva na neurčito tak budu muset jít asi od 1.1. 2010 na pracák :(... (smlouvu mám do konce listopadu) to jěště ale nevím jistě, jestli mě nedají sbohem už v prosince před svátky...aby mi je nemuseli platit žejo...Ředitel totiž řekl, že se může rozdat jen 5 smluv na neurčito..Taky by mě zajímalo, jak je to vlastně od Nového roku s podporami?(pracuji v té firmě necelé 2 roky). Známý mi říkal, že je lepší jít na pracák jěště ve starý rok, ale to já zase nechci, zrovna budeme mít prémie a za svátky taky něco dostaneme. Kolik budu dostávat procent ze mzdy? Moc děkuji za odpovědi

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Už se to tu mele poněkolikáté - na to Vám neodpoví NIKDO, dokud nevyjde znění novely zákona o zaměstnanosti ve sbírce zákonů. Do té doby se jedná jenom o návrhy.

karina*
hodnocení

0x

crazim, tak od 1.1.2010 je to jasné a už to funguje 11 měsíců ...*smich*Karina

Karino, máte lepší postřeh *palec*, automaticky jsem předpokládala, že se crazim ptá na 2011 (a taky jo ;))

karina*

inzinyrka, já vím, i jsem to pochopila, jen mě ten datum v dotazu (2x) pobavil *smich* . K

crazim*
hodnocení

sakra... síla zvyku.. samozřejmě myslím 2011

zikjasa*
hodnocení

0x

Pokud spekulujete tak taky výsledek nemusí se objevit kladně pro Vás.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]