Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak některé ženské přemýšlí po rozvodu?

Od: anketa odpovědí: 9 změna:

Co si myslíte o tom, že bývalá manželka nedala dcerce do telefonu mé číslo a když jsme se s dcerkou po delším čase na tom jejím telefonu spojili, tak jí ho tam uložila pod mým příjmením místo "táta" nebo tak podobně? Je toto normální? Co k tomu někoho vede?

Jen podotýkám, že manželství padlo kvůli její nevěře, takže to není třeba o tom, že bych byl hajzl a ona se mi tak chtěla kvůli tomu třeba mstít...

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, když se někdo chová jako mrcha, tak to mrcha bude (a hloupé je, že do toho zatahuje děti). Zdravím!

asd1
hodnocení

0x
Chce tě vyskrtnout ze svého života i ze života dcery.
Okamžitě o dceru začni bojovat, abys jen neplatil aliky a viděl jí tak jednou za měsíc nebo vůbec.. žádné per huba ale potvrzené soudem.
anketa
hodnocení

Dcerka je ve střídavce 50/50, takže tohle je naštěstí v pohodě zařízené.
bear

A kolik je jí let, že matka jí leze do telefonu?

anketa
hodnocení

8 a tak neví, jak si někoho uložit sama. Dcerka od ní ten mobil dostala, aby si u ní mohla na něm hrát neomezeně. Klasika...

Tak rodiče se mají na výchově podílet oba, takže je na tobě ji naučit, jak přejmenovat v telefonu příjmení na "táta"

bear
hodnocení

0x

Bojuj o dceru, bojuj.

Ať si časem na tebe dcerka udělá svůj názor a vybudujete si hezký vztah.

Jinak ve výchově té tvojí bývalé mrchy ztratíš i vztah s dcerou. Co nevybuduješ od jejího dětství, tak v dospělosti moc dobře nedoženeš nikdy. Takto mě to kdysi říkal kamarád a byla to pravda.

tj
hodnocení

0x
Je mi to líto. Nevěra je něco hrozného a když se vás ještě takhle snaží vyškrtnout... Ale odpověď na otázku jejího charakteru již máte přes její nevěru, takže toto chování a další jemu do budoucna podobná se dají očekávat. Pokud máte střídavku 50 na 50 je to fajn, asi bych z toho nedělal zbytečně větší problém, než je, přeci jen buďte vy ten moudřejší. Také by mi to asi vadilo, že by mě měla moje dcera uloženého pod mým příjmením (co by naťukala moje ex), takže být na vašem místě, prostě bych na to nenápadně stočil příště hovor a položil otázku, jestli vás nechce mít uloženého jako "tátu", protože i vy jí tam máte hezky jménem (nebo oblíbenou přezdívkou) a ne třeba slečna Nováková. A je to.
.
Neříkám, že se to bude stupňovat, ale jak už jsem psal, připravil bych se minimálně na podobné, slušně řečeno : "zvláštní chování vaší ex" do budoucna.
.
Přeji upřímně hodně sil.

ltz
hodnocení

0x
Vaše bývalá manželka bude potvora, tak takovéto její chování možné je. Proto od ní jako od potvory by bylo i divné, kdyby se k vám chovala nějak vstřícné a slušně, jako s ohledem, že i vy jste rodič a máte své dítě rád. Může ji třeba i vadit, že dcerka se k vám těší a mohla by ji v jejím věku i nějak zle ovlivňovat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]