Nejste přihlášen/a.
DObrý den můžete poradit jak vrátit zboží? Dal jsem volbu že jim to pošlu zpět, a píšou že mám při prvním vrácení nárok nic neplatit a je to přes zásilkovnu ale nepíšou jak to udělat. Nemám chytrý telefon. na zásilkovn se za to platí tak jak to bude zdarma? píšou
"
Náklady na zpáteční dopravu:
0 Kč
První vrácení jedné nebo více položek je u KAŽDÉ objednávky zdarma!
"
Z každé objednávky je 1. vratka zdarma, nezáleží na tom, kolik kusů. Pokud se rozhodnete vrátit ještě něco dalšího, jako druhou zásilku, už platíte.
Otevřete si svou objednávku, tam to máte kus po kuse. Co chcete vrátit, na to kliknout. Zeptají se Vás, proč. Třeba malé, velké, nevhodný materiál, zpracování...napíšu tedy důvod.
Vracené zboží zabalím do původního obalu. Tedy sáčku. Dbám na to, by tam bylo všechno, pokud se zboží skládá z víc drobných položek. Zboží v sáčku vložím do velkého bílého pytle, který byl jako hlavní obal. Zalepím vše, co na něm je, adresy...a dobře ho uzavřu.
Donesu do Zásilkovny. Zapomněla jsem napsat, že TEMU Vám vystaví vratný kód, bývá to 5 písmen/čísel. Balíček dáte obsluze, nadiktujete kód, oni vytisknou štítek, nalepí a Vy pak už neděláte vůbec nic. Peníze Vám přijdou zpět na účet.
Je o daleko jednodušší, než posílat něco u nás z Pardubic do Prahy. Tak ať se podaří. Nedávno jsem vracela pro mě malou koženkovou bundu, vše naprosto v pohodě. Jaga.
Nejlépe hodně objednávat a všechno vracet. Vietnamci jsou proti temu tuzex, jestli teda víte co to bylo.
Nevím, co to bylo, člověče. Poučte mě.
Jsem ročník 1955 a pravé džíny z Tuzexu za bony byly pro nás, mládež, nedostižné.
Nebožtík manžel si mě vždycky dobíral: "Víš, Ty ještě nejsi až tolik stará, ale hodně si pamatuješ." Jaga.
Objednávka. Objednávka v jednom balení ze systému přijde celých 10 balíčků, takže máš 10 objednávek. Ale vrátit můžeš jen jednu. A ne, tak to není vždyť refundace zdarma, to co ti vrátí je jenom za 1 zboží. Ale, jednu objednávku, ale ty ostatní balíčky, ty máš právo na to je vrátit, ale musíš je poslat odděleně, aby se přidešlo chaosu. Každý jeden balíček můžeš vrátit, ale aby se předešlo v chaosu, musíš je poslat každý zvlášť.
There are ten vendors, each with one order, and for each order, the customer receives ten different items from ten different vendors. So, in total, there are ten orders. You are entitled to one refund for the entire order, but you can also return each individual item from each vendor separately, and those returns are processed individually.
Je deset obchodníků, každý s jednou objednávkou, a pro každou objednávku zákazník obdrží deset různých položek od deseti různých obchodníků. Celkem tedy máme deset objednávek. Máte nárok na jednu refundaci za celou objednávku, ale zároveň můžete vrátit každou jednotlivou položku od každého obchodníka zvlášť, a tyto vrácení se zpracovávají odděleně.
Tohle slyším poprvé. Chápu to tak, že mohu z každé jednotlivé zásilky vrátit x kousků, najednou, napoprvé. Nevadí, zda jeden, či celou zásilku. Pak je to zdarma. Jestli vrátím poprvé boty, zdarma a pak se rozhodnu vrátit ještě bubdu, za druhou vratku už budu platit. Takže všechno chcw dobře vyzkoušet, promyslet, zda je to oprvdu to, co chci. Jaga,
zatím jsem získal refundaci za nechtěné zboží okamžitě, pak dodatečně zdarma něco vrátil, a mám ještě něco co chci vrátit (předražená blbost) ale čekám až mi dorazí jiné zboží a pak se rozmyslím
@babajaga: tak je to jak jsem psal, vrátil jsem postupně skoro celou objednávku a některé položky mi refundovali hned nemusel jsem vracet nic a zase uz položky za 94 Kč vracet jsem musel, nějaká chemikálie na kontakty. Nebyl v tom záměr ale něco prostě přestalo fungovat a jiné věci byly zase předražené a já našel levnější a lepší řešení.
Mně napsali, že mám opsat ten kód, to znamená vlastně heslo, to není jako čárový kód, ale heslo. S tím heslem jsem zašel do toho obchodu, podal jsem paní a ta paní jenom vytiskla štítek a to je všechno, ale dala to tam. Takže já vlastně nemusím chodit na poštu, ale kdybych měl jít na poštu, tak by mělo být to samé, nemusím nic tisknout. A to tam je i napsané, že nemusím nic tisknout.
Je to jednoduché tak jak píšete. Dají vám kód a pošlete to zpět. V jakékoli krabici. Nikdy jsem nic jiného neřešil. Počet vratek v objednávce, obal atd. Často vrátí peníze dřív, než dojdu ze zásilkovny. Někdy /u dražšího zboží/ si o to řeknu na podpoře a vrátí mi to dřív než jim přijde zásilka.
Prostě nic složitého v tom nehledejte.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.