Nejste přihlášen/a.
Mám takový problém. Cca 2 roky mám na těle hnědé fleky. Na břiše a na rukách. Když jsem šla poprvé ke kožní tak mi řekla, že je to z pocení a že je to normální. Dala mi na to mast která nezabrala. Tak jsem k ní šla znova a ona mi na to napsala mast asi 20ml za 100,- ale asi jí nedošlo, že to mám po celém břiše! Ta mast mi nastačila ani na jedno použití. Už mě to nebaví tam chodit a dělat ze sebe blázna. Nevíte někdo co by to mohlo být? Děkuji za každou reakci.
PS: Tam kde mám ty fleky mám i divně drsnou kůži
ahojk adelko >jak často se koupeš? to není foor moje přítelkyne má ten samí problém . Pokud máš vysušenou pokožku a stále se koupeš každý den je to také špatně...! Pokoška se se sama promazává potem a pokud ji ho smeješ je to chyba."Pokus se na určitou dobu jen omít cistou vodou bez mýdla nebo sprcháče."! a pozoruj změny pokud i to nepomůže sežen si sůl do vany a proces delší dobu opakuj mela by se pokožka opravit.. pak je jetě jeden spůsob skuz léčbu Medem.. přímo na pokožku."! přeju mnoho úspěchu pa ps: omluva za chyby..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.