Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Fleky na těle

Od: adeeelka* odpovědí: 7 změna:

Mám takový problém. Cca 2 roky mám na těle hnědé fleky. Na břiše a na rukách. Když jsem šla poprvé ke kožní tak mi řekla, že je to z pocení a že je to normální. Dala mi na to mast která nezabrala. Tak jsem k ní šla znova a ona mi na to napsala mast asi 20ml za 100,- ale asi jí nedošlo, že to mám po celém břiše! Ta mast mi nastačila ani na jedno použití. Už mě to nebaví tam chodit a dělat ze sebe blázna. Nevíte někdo co by to mohlo být? Děkuji za každou reakci.

PS: Tam kde mám ty fleky mám i divně drsnou kůži :(

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

killli*
hodnocení

0x
Ahoj adeeelko, zkoušela jsi i jiného kožního lékaře? Já mám atopický ekzém, moje kožní mi neustále předepisovala to samé, i když to moc nezabíralo, tak jsem to zkusila jinde a mám po problémech. Kamarád má podobnou zkušenost. Zkusila bych zajít k jinému lékaři. Co se týče těch fleků, omlouvám se, ale netuším o co může jít. Přeju hodně štěstí!

mil®
hodnocení

0x
Přesně jak říká předcházející, zkus jiného lékaře. Třeba i homeopata. Taky vypozoruj po čem se ti to dělá. Třeba lupénka se léčí pobytem u moře, solnou jeskyní, ale není to pochopitelně u každýho stejný. Třeba víc pomůže obvodní lékař, víc tě možná zná. Možností je dost.

al bunda*
hodnocení

0x
Velmi dobře by mohla pomoci kvalitní bioptronová lampa.
Hezký den.

hodnocení

0x
Rada touto cestou prakticky nemožná - pravděpodobně by pomohl Pimafucort (podle popisu). Dva roky je už docela na pováženou. Současně by asi bylo dobré nechat si udělat jaterní testy...

bberi*
hodnocení

0x
Šla bych k obvodnímu lékaři,aby provedl celkové vyšetření a dal mi doporučení na jiného kožaře.

pralinky01
hodnocení

0x

ahojk adelko >jak často se koupeš? to není foor moje přítelkyne má ten samí problém . Pokud máš vysušenou pokožku a stále se koupeš každý den je to také špatně...! Pokoška se se sama promazává potem a pokud ji ho smeješ je to chyba."Pokus se na určitou dobu jen omít cistou vodou bez mýdla nebo sprcháče."! a pozoruj změny pokud i to nepomůže sežen si sůl do vany a proces delší dobu opakuj mela by se pokožka opravit.. pak je jetě jeden spůsob skuz léčbu Medem.. přímo na pokožku."! přeju mnoho úspěchu pa ps: omluva za chyby..

:):)

adeeelka*
hodnocení

Moc děkuju za odpovědi, všechno vyzkouším a jestli to nepomůže, vyhledám jiného lékaře...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]