Nevím, zda se mám objednat na neurologii či k ortopedovi, páteř nebo kyčel? Už skoro měsíc me bolí levá část zadku a od boku k zadku, nejhorší je to v noci, tupá stálá bolest. V třísle bolest nemám, dřepy s přidrženim ruky udělám a levou nohu trochu do strany zvednu, trochu to zaboli. Děkuji za radu,
To není kyčel ani páteř. Je to neurologický problém. Zkuste nejprve pořádnou masáž, tam, kde vás masér totálně roztrhá, ne nějakou dívčinu která jen tak chechlá.
Aji, začala mne na podzim bolet levá kyčel, moc jsem lítala po lese a sbírala praváky... Našla jsem si na PC cvičení na kyčle a je to mnohem lepší. Ale byla jsem nachystaná k ortopedovi. Zatím odloženo...Přeji pěkný den a ať se to zlepší !
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.