Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Má tu někdo problémy s kyčlí?

Od: aja1946® odpovědí: 3 změna:
Nevím, zda se mám objednat na neurologii či k ortopedovi, páteř nebo kyčel?
Už skoro měsíc me bolí levá část zadku a od boku k zadku, nejhorší je to v noci, tupá stálá bolest. V třísle bolest nemám, dřepy s přidrženim ruky udělám a levou nohu trochu do strany zvednu, trochu to zaboli. Děkuji za radu,

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Jednoznačně ortoped ...

doplněno 02.12.25 16:11:

Po eddoprotéze bolest zmizela ...

hodnocení

3x

To není kyčel ani páteř. Je to neurologický problém. Zkuste nejprve pořádnou masáž, tam, kde vás masér totálně roztrhá, ne nějakou dívčinu která jen tak chechlá.

Manželka má to samé občas.

hodnocení

0x

Aji, začala mne na podzim bolet levá kyčel, moc jsem lítala po lese a sbírala praváky... Našla jsem si na PC cvičení na kyčle a je to mnohem lepší. Ale byla jsem nachystaná k ortopedovi. Zatím odloženo...Přeji pěkný den a ať se to zlepší !

doplněno 02.12.25 17:27:

Jinak vás ortoped nemine...

doplněno 02.12.25 17:27:

Jinak vás ortoped nemine...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]