Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vyhřivane zimní rukavice

Od: rotorod® odpovědí: 6 změna:

Zdravim

nepomohli by ste mi prosim najit na lyžařske nebo motorkařske vyhřivane rukavice, s bateriemi alespon 2200mAh, ale aby byly damske nebo prostě velikost S na damskou ruku. Hledam temu nebo allegro. A co jsem našel třeba s označenim velikosti S/M tak stejně to byly univerzalky bo byly dlouhe 30cm a to je na chlapskiu ruku

děkuji za pomoc

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

id
hodnocení

0x
Neřiďte se délkou rukavic. Skoro všechny velikosti mají délku 30 cm. Dětské 28 - 29, dámské 29 - 30. Řiďte se obvodem dlaně. Já mám 22 cm, velikost 7-7,5, což je S. Délka rukavic je 29 cm. Vadí mi umístění baterie těsně pod zápěstím. Každé rukavice hřejí 3-4 hodiny. Déle v kuse nelyžujete.

hodnocení

Jenže ja takove rukavice S s takovymi rozměry na Temu ani Allegru jsem nenašel, nedaří se mi. Děkuji za případnou pomoc

id
Bohužel, já je mám z nějakého našeho obchodu. Byl to dárek.
id
Na Temu po zadání - vyhřívané rukavice dámské se ukázaly odkazy. U nich jsou dvoj čísla S/M a recenze hrozná. Cena l430. U nás je koupíte za 1500.
hodnocení

Kde u nas za 1500? Děkuji za odkaz

id
Když umíte psát na poradnu, tak si rukavice vyhledáte. Takového osla vám dělat nebudu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]