Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vyzná se někdo v trekovkách?

Od: aja1946® odpovědí: 6 změna:

Chodím s nimi cca 3 roky a mám je do výše lokte, což schválli i na rhb. Dnes mi fyzioterapeutka řekla, že při problémech bederni páteří je mám snížit 20 cm. Zdá se místo divné a navíc je to nepohodlné

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Podle mně zvýšit aspoň o 10-15%
Zátěž bude na ramenech a uleví páteří.
No a bude vás to nutit stát a jít rovně.
hodnocení

To bych brala ale snížit podle ní ne.

id
hodnocení

0x
Ruka při chůzi s holemi nemá být v pravém úhlu, ale kapánek níže. Takže snížit délku holí, ale okolik jsem nezkoumala. Tak nás to učili v lázních, kde jsme denně chodili 5 km. Při chůzi nás sestra opravovala. Např. Při zápichu hole musí být v úrovni paty ..
id
Teď jsem byla kouknout na hole. Mám je o 7 cm níže od pravého úhlu lokte.

bramburka
hodnocení

0x

sportuj.com/...

Tady pisi 90°. Ja je mam o neco vys, protoze je mi to pohodlnejsi.

Ano, stejne pise juraja

asd1
To platí pro zdravý záda.. juraja je taky určitě fyzioterapeut a zná přesný problém tazatelky.. asi ne,že?
Tazatelka - pokud svému fyzio nevěříš tak to zkonzultuj s jiným. Radit bez podrobne znalosti problemu si na dalku dovolí mozna tak vestec...
Může to být nepohodlné ale zaroven rovnat ty bedra.. nebo taky ne, ani fyzio není neomylny.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]