Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Koupil jsem si Magnerot ohledně problému křeče v nohou atd. Tablety jsem bral delší dobu ale problémy se neodstranily. Nechal jsem si na recept napsat Magnosolv přášek rozpustný ve vodě. navíc prášek obsahuje množství 375mg a Magnerot obsahuje 500mg. Magnosolv beru delší dobu a budu brát dále problémy byly odstraněny.Jestli jsou i další volně prodejné produkty málo učinné tak je to jen tahaní peněz od zákazníku atd.
Vysvětlení je prostě jednoduché. Magnerot a Magnosolv obsahují anorganické formy hořčíku (oxid, uhličitan, apod.). Tyto formy mají vstřebatelnost hořčíku cca 2 až 4 %. Doporučím vám koupit si čistý prášek bisglycinát hořečnatého (organická forma), u toho je vstřebatelnost 20 až 60 %. Ještě k tomu doporučuji želatinové kapsle, a budete si dělat vlastní kapsle. Jestli si netroufáte na vlastní kapsle, dělají se rovnou i tablety bisglycinátu hořečnatého. Na křeče v nohou zakupte hořčíkový olej. Přímo tam, kde na nohou trápí ty křeče, ho dvakrát za den vmasírujete. Pokožka bude lehce pálit a štípat, to je známka, že se hořčík skrz kůži vstřebává směrem ke svalům.
Já mám už hodně dlouho křeče takové, že se mi nelíbí na světě. Žádný hořčík nemá cenu brát preventivně, tělo ho neumí uložit. Mám snad všechny druhy hořčíku a Magnosolv je mezi nimi. Říkám mu "Rychlý hořčík" a beru ho, vlastně všechny prášky podle potřeby, když se začnou křeče hlásit. Magnosolv je pro někoho projímavý, pro někoho ne. Velmi dobrou zkušenost mám s hořčíkem v malých pytlíčcích, sypou se pod jazyk, nezapíjí se. To když vím, že nedojdu do kuchyně. Od lékařky na dialýze mám napsané protikřečové spešl kapsle, ty jsou moc dobré vzít je s Paralenem. Jinak hořčíku je na trhu tři vagony, ale odzkoušených je mám několik, ale s úspěchem mám tyto.
Hořčíkový olej vám mohu dát, mi nefunguje.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.