Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak jste teď v zimě doma oblečeni?

Od: tirak odpovědí: 11 změna:
Zdravím, zajímá mě jak jste teď doma oblečeni teda jde mi o lidi bydlící v rodinném domě. Já vždy být, a až letos jsem prvně v baráku. A ať dělám co dělám, nedaří se mi ho vytopit, tak abych mohl chodit pouze v triku a v trenkach. Prostě je zima. V mikine a teplákach je to v pohodě. Kolega v práci mi tvrdí že v baráku je to normální. Děkuji za podělení se

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

To je co, pokus o trolení? V trenkách se chodí v létě, v zimě trošku zbytečné. Ale každý jak chce. Pokud vám nevadí platit náklady, klidně natopte komín do ruda a choďte v trenkách. Každého volba...

hodnocení

1x

Vytopit byt není legrace. Tedy není vytopit jako vytopit. Pokud máme oba na mysli teplo, mám dům pro 8 lidí a jsem tam sama. Tedy jedno topení, ale, bohužel i jeden příjem. A protože jsem starej tremp, na trenkách a tričku netrvám. Chodím v bytě v teplácích, mikině. Mám nastavenou denní na 20 stupňů, noční na 17 stupňů. A zvykla jsem si. Nemá cenu být zpovykaný. Je to pro mě tak akorát. Hlavně, aby nebylo hůř. Jaga.

hodnocení

0x

Já mám normálně spodky, triko, košili, kalhoty, teď, co se ochladilo tak ještě teplou košili, ale já bydlím v paneláku.

ben®
hodnocení

0x
Dobrý den, ano, barák se vytápí obtížněji a dráž, než byteček. Ovšem, ponožky, mikina a tepláky jsou běžné domácí oblečení pro chladnější období (trenky a tričko patří do tělocvičny nebo posilovny). Zdravím!
doplněno 23.11.25 10:37:

Kdybych neměl obavu, že zde vyvolám konflikt či odpor, tak bych těm, kterým je doma zima, doporučil obléknout si teplý svetr (naprosto logický krok, který by udělal rozumný člověk a každý, kdo měl už jako děcko doma "studený odchov").

2024
hodnocení

0x

21°C, a nejčastěji v tričku s krátkým rukávem a v kraťasech. Ano, čas od času i tričko s dlouhým rukávem a tepláky.

hodnocení

0x

V domku, jedno patro, nepřetápíme, já legíny nebo slabé tepláky, tričko a mikina na zip, při vaření ji někdy sundám. Děda slabé tepláky, někdy sedí u telky jen v tílku a pak nasadí flanelovou košili.

bramburka
hodnocení

0x

Tak to budte rad, ze zijete v CR. V jinych zemich byste si na chladne domacnosti musel hodne rychle zvyknout! (Anglie, Svycarsko, Belgie...)
V ceskych panelacich byva pretopeno, ale je to uplne zbytecne. Staci pritopit si vecer, kdyz mate min pohybu.
V dome si samozrejme muzete taky pritopit, jak je Vam to prijemne, ale pak se nedoplatite. Otazkou je, jake mate priority.

mil®
hodnocení

0x

V domě topím do 20°C a chodím v trenkách a tričku, občas navečer vemu vestu. V noci mám 17°C. Je to o zvyku. Nikdy jsme nepřetápěli.

riva
hodnocení

0x

Dle toho, co komu vyhovuje, obvykle celoročně kraťasy a triko. Tomu odpovídají i teploty.

Jak jste teď v zimě doma oblečeni?

jendad
hodnocení

0x

Na chaloupce bezproblému . Ale mám kamna a tedy v místnosti s kamny je to luxus . Ostatní místnost je na spaní a tedy je lepší chladněji . Stačí asi bedýnka dřeva na den a je párada .

hodnocení

0x
U většiny starších domů není zateplen sokl a podlahy. V interiéru u podlahy je chladno, rozdíl teploty u stropu a u podlahy je několik stupňů.
Tepláky a teplé ponožky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]