Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dá se na amazonu platit v Kč?

Od: amazonsenzace odpovědí: 10 změna:

Jsem byl poprvé na amazon.de kde mě poprvé zaujalo jedno zboží, ale cena je v eurech. Dá se to nějak změnit na CZK, když se zaregistruju? Nemám zkušenost tak nevím jestli záleží na té koncovce jestli je tam .de nebo com, nebo je to podvodná stránka .de a až budu nakupovat vyběklí mi účet? Oni tam psali doprava zdarma, asi to je dost předražené tak položky za pět korun nabízí za cca 25 kč, když jich koupím 8 (ale maj tam euro). Je to stejné jako na tom Temu, prostě tržiště? HJlavně nechci nic platit do USA ať se mi teztrhne z účtu nějaký mega velký poplatek dalším bankám. Jo a dopravu maj taky přes zásilkovnu vyzvednutzí na Zbox nebo do nějakého obchodu? Jo a clo nechci platit.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Ano jde přepnout do CZ koruny ale počítejte s tím že to je jen orientační cena, záleží na kurzu

Dá se na amazonu platit v Kč?
amazonsenzace
hodnocení

A když tam stále vidím euro, tak to se bude převádět z CZK na Euro - jako zpoplatní mi tor takže místo 8.50 euro zaplatím třeba 17 euro? Ale jdu to vyzkoušet, jdu se zaregistrovat a uvidím.

krtek6
hodnocení

2x

Platba je v korunách podle 3 možností... 1) podle kurzu Amazon (nevýhodné) 2) podle kurzu banky (výhodnější) ...tzn. proběhne objednávka a cena v eurech se přepočte podle výběru a částka bude stržena v korunách

amazonsenzace
hodnocení

tři možnosti? píšete 2

zvedavec
hodnocení

0x

česky prosím, nejak se v tom nedikážu orientovat.

amazonsenzace
hodnocení

A co použít AI?

zvedavec

pri registraci stejně budeš muset uvest číslo plat.karty

neměj strach, nakupuji x let od USA až po Čínu a nikdy nebyl problém

amazonsenzace
hodnocení

Tak jestli to bude jak na temu tak jsem klidný. Já právě očekával že po registraci budu mít u výrobku/zboží cenu v CZK, ale je to stále v euro - i po tom nastavení měny.

A dal jste uložit?

amazonsenzace
hodnocení

Nedal! Děkuju za upozornění. Po uložení už se zobrazuje správná měna.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]