Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Neschopenka zpětně - je nutné jít před na pohotovost?

Od: splendid odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

Dneska jsem by lv práci, je mi špatně, zítra a pozítří nebudu schopen - zimnice, žaludek, krk, teplota. Je mi blbé jít s tímto na pohotovost, ale jsou různé blogy, které říkají, že doktor nemusí zpětně neschopenku vystavit a už vůbec ne bez lístečku z pohotovosti. "Bojím se" toto, že mi v pondělí bude dobře a doktor mi neuvěří, což bych mu snad ani neměl za zlé. Jaké máte osobní zkušenosti se zpětně vystavenou neschopenkou? Musím jít na pohotovost zítra?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Proč byste měl chtít zpětně vystavit neschopenku? Máte v SO a NE nařízenou směnu? Jestli ne, tak normálně běžte v pondělí ke svému lékaři a nechte si vystavit neschopenku od pondělak. Jestli ano, jděte raději o víkendu na pohotovost.Je Vám to blbé, bojíte se - proč jako? Jestli jste opravdu nemocný lékař na pohotovosti to pozná. A když Vám bude v pondělí dobře, na co by Vám byla neschopenka?

zkusenost
hodnocení

0x
Muj lekar napise zpetne bez problemu, resp. zatim jsem marodil dvakrat za zivot, kdyz nepocitam covid. A s covidem uz mimo covidove silenstvi mi stacilo zvednout telefon, rict ze mam covid a e-neschopenku poslal bez mrknuti oka. A az mi bylo ok, tak jsem zase zvedl telefon a pozadal o ukonceni. Takze asi jak kde.

hodnocení

0x
Můj lékař říká, že neschopenku smí napsat 3 dny zpětně.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]