Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vyplatí se jít na výstavu Titanic v Praze

Od: romca odpovědí: 4 změna:

Dnes začala celosvětová výstava Titanic v Praze v Letňanech, kde je v reklamě údajně promítání, autentické artefakty, repliky kajut a chodba zdobená s ornamenty a lucerničkami. Nějaký obchůdek se suvenýry, kde by měli prodávat přívěšek s pravým uhlím. Mne by zájímalo s ohledem na vstupné 380Kč, jestli je tam toho zajímavého více k vidění nebo prohlídka je spíše kratší, kdo tam byl a má nějaké reference?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Mě tedy Titanic zajímá už mnoho let, mám o něm mnoho nastudování z knih ( ano Hubáček je top! ) i z jiných info zdrojů. Takže výstavu jsem si nenechal ujít už před lety a absolvoval jsem ji i s rodinou. No, na mě to moc dojem neudělalo, takové pouťové podání Pokud Vás ta loď a její osudy zajímají a něco o ní už víte, tak asi nebudete z výstavy ohromena.

hodnocení

0x
Prohlídka je tak dlouhá, jakou si ji uděláte. Byl jsem na tom kdysi s rodinou v Brně a nebylo to špatné. Záleží, co pro vás znamená 380 Kč. Jestli týdenní útratu za jídlo, tak to za to nestojí, jestli sotva jeden levný oběd, tak jo.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, představu o té výstavě si můžete udělat viz odkaz. Je fakt, že je to něco, co jinde neuvidíte. Vstupné je asi přijatelné, zvláště když uvážíme/porovnáme, že např. na muzikál Dracula (do VIP sektoru) je někdo ochoten zaplatit za jednu vstupenku skoro 10.000,- Kč (nedávno zde byl takový dotaz). Zdravím!

novinky.cz/...

hodnocení

0x

Záleží na tom, co od návštěvy výstavy očekáváte... za mě ano!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]